Müjde Uzman, Oğuzhan Uğur'un elini öperek bayramlaştı

Bir süre önce aşklarını ilan eden oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber Oğuzhan Uğur'un bayramlaşma videosu sosyal medyada gündem oldu. Oğuzhan Uğur, Müjde Uzman'a elini öptürdükten sonra yanaklarından ve alnından öptü.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: tv100.com

Bir ay önce gözlerden uzak yaşadıkları aşklarını sosyal medya paylaşımıyla ilan eden Müjde Uzman - Oğuzhan Uğur çiftinin bayramlaşma videosu sosyal medyada gündem oldu. Elini öpen Müjde Uzman'ı daha sonra iki yanağından ve alnından öpen Oğuzhan Uğur, arka planda Türklük sembolleri kullandı.

Oğuzhan Uğur'un takipçileri yorumlarında çiftin birbirlerine çok yakıştığını ifade ederken mutluluklarının daim olmasını diledi.

Alişan elini öptürüp para dağıtmıştı

Türkücü Alişan'ın 2019 yılında bir bayram sırasında eşi Buse Varol'a elini öptürüp harçlık vermesi gündem olmuştu. Alişan'ın özellikle eşine para vermesi en çok eleştirilen konular arasına girmişti.

Oğuzhan Uğur

Oğuzhan Uğur kimdir?

29 Ocak 1984 yılında Ankara'da asker bir baba ve ev hanımı bir annenin oğlu olarak dünyaya gelen Oğuzhan Uğur, çok yönlülüğü ile biliniyor. Gençlik dönemlerinde müzik, film ve karikatür ile ilgilenen Oğuzhan Uğur üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yaptı.

Oğuzhan Uğur ayrıca, 2011 yılında vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı.

Müzisyen kimliğinden hiçbir zaman uzaklaşmayan Oğuzhan Uğur'un 2012 yılında "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıktı. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlendi.

İkili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı da çıkardı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 ortalarından beri "Budabi", "BaBaLa Tv" ve "Onedio" isimli YouTube kanallarında içerikler hazırlamaktadır.

Oğuzhan Uğur albümleri ve teklileri

Terbiyesizim (2012)
Panpa (2012)
Birinci Vazife (2013)
İstemiyorum (2013)
Sağ Salim (2014)
Bal Prensesi (2014)
Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)
Biyolojik Unsur (2015)
Mağlubiyet (2016)
Madım Mı? (2016)
Kıskanç (2016)
Bana Bunu Yapma (2017)
Tarihi Çevir (2017)

Oğuzhan Uğur filmografi

2011 - Ağır Abi - Yönetmen, senarist (Sinema Filmi)
2015 - Pişt - Batuhan (Sinema Filmi)
2016 - Bizans Oyunları - Taciroğlu (Sinema Filmi)
2019 - Kırk Yalan - Tahsin (Sinema Filmi)
2020 - Exatlon Challenge Türkiye - Sunucu (Netflix)
2021 - Oğuzhan Uğur'la Dün Dündür - Sunucu (BluTV)

Müjde Uzman

Müjde Uzman kimdir?

26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müjde Uzman, kariyerine model olarak başladı. Daha sonra VJ'lik yapmaya başlayan Müjde Uzman ardından oyunculuğa adım attı.

Oyunculuk kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu günümüze kadar bir çok dizi ve proje de yer aldı.

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika ve Kiralık Aşk gibi dizilerde yer alan Müjde Uzman, sinema dünyasına 2015 yılında Hadi İnşallah filmi ile adım atmıştır.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Pilot Üsteğmen Funda Turaç karakterine hayat veren Müjde Uzman 1.72 metre boyunda, 54 kilo ve Terazi burcudur.

Uzman, 2014 yılında troid kanserine yakalandığına duyurmuştu.

Müjde Uzman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018-2019 – Savaşçı (Pilot Üsteğmen Funda) (TV Dizisi)
2018 – 8 (Sekiz) (Sinema Filmi)
2017 – Babamın Günahları
2016 – Kiralık Aşk (Seda) (TV Dizisi)
2015 – Hadi İnşallah (Bayan Kaltak) (Sinema Filmi)
2015 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Nazlı) (TV Dizisi)
2013 – 20 Dakika (Kuzgun)
2013 – Fatih (Dilyar) (TV Dizisi)
2011-2014 – Muhteşem Yüzyıl (Armin) (TV Dizisi)
2011 – Bir Çocuk Sevdim (Derin) (TV Dizisi)
2010 – Halil İbrahim Sofrası (Müjgan) (TV Dizisi)
2010 – Akasya Durağı (Özge) (TV Dizisi)
2009 – Aşk Bir Hayal (Ayfer) (TV Dizisi)
2008 – Recep İvedik 2 (Resepsiyonist) (Sinema Filmi)
2008 – Paramparça Aşklar (Nil) (TV Dizisi)