Yunanistan'ın gizli planını Sinan Oğan açıkladı! "Yunanistan aynı senaryoyu Türkiye ile yaşatmaya çalışıyor"

Yunanistan'ın Ege'deki adaları hukuki aykırı olarak silahlandırmasıyla ilgili Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olan Sinan Oğan "Yunanistan Ukrayna’da dünyanın nasıl birlikte olduğunu, Ukrayna’nın arkasına geçtiğini, dünyanın Rusya’ya nasıl ambargo uyguladığını gördü ve aynı senaryoyu Türkiye ile yaşatmaya çalışıyor." dedi.

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, Hukukçu Avukat Bülent Yücetürk, Araştırmacı - Yazar Doğan Çağlar; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı şekilde Ege'deki Gayri Askeri Statüdeki Adalar'a (GASA) zırhlı araç sevk ettiği anların ortaya çıkması programda masaya yatırıldı.

"Miçotakis ve Yunan siyasetçilerin her birisi kendisini müstakbel Zelenski olarak görmek istiyor"
Yunanistan'ın provakasyonlarına karşı uyarılarda bulunan Oğan, "Yunanistan Ukrayna’da dünyanın nasıl birlikte olduğunu, Ukrayna’nın arkasına geçtiğini, dünyanın Rusya’ya nasıl ambargo uyguladığını gördü ve aynı senaryoyu Türkiye ile yaşatmaya çalışıyor. Türkiye asla provokasyona gelmemeli. Yunanistan hiç hak etmediği şekilde kendisine müttefik topladı. Miçotakis ve Yunan siyasetçilerin her birisi kendisini müstakbel Zelenski olarak görmek istiyor." ifadelerini kullandı.