Yürek çıkmazı son bölüm hd izle! Yürek çıkmazı yeni bölüm ne zaman?

Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kitlerken konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yürek Çıkmazı dizisi usta oyuncu kadrosuyla ekranlara geliyor. Peki Yürek Çıkmazı yeni bölüm ne zaman? Yürek Çıkmazı konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor. İşte merak edilen detaylar…

Yürek çıkmazı son bölüm hd izle! Yürek çıkmazı yeni bölüm ne zaman?

2022 Katar Dünya Kupası devam ederken Yürek Çıkmazı dizisi bugün ekranlara gelip gelmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor.

TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşan dizi Yürek Çıkmazı 6. Bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor.  Yürek Çıkmazı dizisi normal yayın akışışında Salı günleri saat 20.00'de başlıyor. Dünya Kupası devam ederken, Yürek Çıkmazı ilk defa ekranlara gelecek. 22.00'da Arjantin Hırvatistan maçı oynanacağı için yapım özetsiz ekranlara gelecek.

Yürek Çıkmazı konusu ne ?

Yıllarca kocasından şiddet gören Cennet, hastane odasının penceresinden tabelasını gördüğü avukat Zeynep'i yanına çağırır. Öldükten sonra açılması için bir mektup verir. Zeynep'in vasiyet sandığı bu mektup; aslında bir suç duyurusudur. O günden sonra Cennet'in kocası Yılmaz, çocukları Birsen, Halil ve Feride'nin hayatları geri dönülmez bir biçimde değişecektir.

Yürek Çıkmazı oyuncu kadrosu

Yürek Çıkmazı dizisinde yer alan oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi isimler yer alıyor.

 

YÜREK ÇIKMAZI BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ