Yusuf Çim hangi diziye konuk oldu?

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, başrolünü Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'la paylaştığı Star TV'nin İyi Günde Kötü Günde dizisine konuk oldu. Dün çekimlere katılan Çim trafik çevirmesinde Magazin Hattı kamerasına takıldı.

Yusuf Çim hangi diziye konuk oldu?

Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, başrolünü Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'la paylaştığı Star TV'nin İyi Günde Kötü Günde dizisine konuk oldu. Dün çekimlere katılan Çim trafik çevirmesinde Magazin Hattı kamerasına takıldı.

Yusuf Çim kimdir?

26 Eylül 1991’de İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. Aslen Giresun Alucra’lı olan Çim Meslek lisesinden mezun olduktan sonra üniversitede radyo ve televizyon bölümünü okudu. Kariyerine 2009 yılında modellik yaparak başladı. 2011’de katıldığı bir modellik yarışmasından ikincilik kazandı ve adını bir nebze duyurma şansı yakaladı. Ardından Avea ve Galatasaray Mobil’in reklamlarında oynayarak, ekranlara çıktı.

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Siyah

Kilosu: 79

Boyu: 1.88 m

Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Akademi 35.5 Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almıştır.

2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.

Müzik kariyeri 2013 Ağustos’da çıkardığı “Olsun Bi Kere” EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.

Yusuf Çim'in oynadığı filmler

Ezra – 2014 – Başkomiser Mustafa
Piramit – 2015 – Kendisi
Çilek Kokusu – 2015 – Burak Mazharoğlu
Hanım Köylü – 2016 – Ferit
İçimdeki Fırtına – 2017 – Emre
Seven Ne Yapmaz – 2017 – Ozan
Servet – 2018

İlk oyunculuk kariyeri’nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer’in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV’de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki “Başkomiser Tek Tabanca Mustafa” rolünde oynamıştır. Gold Yapım’ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv’de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide “Burak Mazharoğlu” karakterini canlandırmıştır. Gold Yapım’ın 2016 Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Hanım Köylü adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaşmıştır.

Sunuculuk kariyeri C Yapım’ın 2015 yılında Show TV için yaptığı “Piramit” adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan’ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi. 2016 Yılbaşı akşamı Show Tv de yayınlanan ‘Sibel Can ile Yılbaşı Özel’ Programının sunuculuğunu yapmıştır.