Ünlü şarkıcı’dan kürk giyen Bülent Ersoy’a sert sözler “Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın”

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, '55 tilkinin kürkü kullanılarak üretilen özel paltoyu satın aldığı iddia edilen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı. Güney: "Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın" diyerek Ersoy’a sert tepki gösterdi. Sosyal medyada gündem olan konu hakkında Ersoy da açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı’dan kürk giyen Bülent Ersoy’a sert sözler “Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın”

Bülent Ersoy'un 55 tilki kürkünden üretildiği iddia edilen, 450 bin TL ödeyerek satın aldığı paltosu sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Tepkilerin odağı haline gelen Ersoy'a en sert tepkilerden biri de şarkıcı Yusuf Güney'den geldi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan konu hakkında ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'dan da açıklama geldi.

Ünlü şarkıcı’dan kürk giyen Bülent Ersoy’a sert sözler “Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın” - Resim : 1

"VİCDANIN YOK"
Sosyal medya hesabından Bülent Ersoy'un kürklü fotoğrafını paylaşan Güney, "Erkek oldun, kadın oldun, solist oldun, assolist olsun, zengin oldun, sultan oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy. Para senin, zevk senin. Vicdanın yok, alıyorsun. Marifetmiş gibi paylaşmasan olmaz mı" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı’dan kürk giyen Bülent Ersoy’a sert sözler “Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın” - Resim : 2

 BÜLENT ERSOY’DAN KÜRK AÇIKLAMASI
Bülent Ersoy, '55 tilkinin kürkü kullanılarak üretilen özel palto için 450 bin lira ödedi' iddiasına tepki gösterdi: "Külliyen yalan! Beni karalamak için yapılan bir kampanya bu… Haberde kullanılan fotoğraf eski… Daha önceki yıllarda verdiğim sözü tutuyorum ve o günden beri yeni kürk almıyorum."