"Benim dışımda biriyle yorgan altına girmişse..." dedi! Stüdyo buz kesti! Nur Viral resmen kaçacak yer aradı

Nur Viral'in programında yorumcu olan Yusuf Kavalı sözleriyle stüdyodakilere zor anlar yaşattı. Gelen sorulardan birini yanıtlarken "Çok özür dileyerek söylüyorum benim dışında biriyle yorgan altına girmişse..." diyen Kavaklı'nın o anlarında sunucu Nur Viral ne yapacağını bilemedi.

"Benim dışımda biriyle yorgan altına girmişse..." dedi! Stüdyo buz kesti! Nur Viral resmen kaçacak yer aradı

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru ortalığı karıştırdı. Gelen mesajda "Kocası aynı anda kendisini 3 komşusuyla aldatmış. 'Boşanma hakkına sahip miyim?" yazıyordu. Bunun üzerine Yusuf Kavaklı öyle bir cevap verdi ki Nur Viral resmen kalakaldı

"BAŞKA BİRİYLE YORGAN ALTINA GİRMİŞSE..."

Yusuf Kavaklı gelen soruya "Beni aldatmışsa benim dışımda başka biri ile çok özür dileyerek söylüyorum benim dışında biriyle yorgan altına girmişse ondan koca olmaz" dedi. O anlarda Nur Viral ne yapacağını bilemedi ve gülmemek için kendini zor tutarak kamera arkasına baktı.

Nur Viral gelen bir başka soruda da şaştı kaldı. Karısını aldatan kişi "Eşime söylemeli miyim" diye sorunca Viral korkarak bu soruyu Kavaklı'ya iletti.

"Benim dışımda biriyle yorgan altına girmişse..." dedi! Stüdyo buz kesti! Nur Viral resmen kaçacak yer aradı - Resim : 1

NUR VİRAL ŞAŞTI KALDI

Kavaklı "Hanıma haber verirse aile dağılır gider" deyince Viral "Allah'ın bildiğini kuldan saklamamak lazım" dedi. Bunun üzerine bomba anlar yaşandı. Yusuf Kavaklı "Niye giyiniyoruz o zaman söylesene bana? Allah bunları bilmiyor mu?" deyince Nur Viral şoke oldu.