Zaniolo, Galatasaraylıların gönlünde taht kurdu! Fenerbahçe detayı... Transferdeki duruşunu duyan bağrına basıyor!

Galatasaray’ın kadrosuna kattığı Zaniolo için en iyi teklifi Fenerbahçe’nin yaptığı, futbolcunun buna rağmen sarı kırmızılı takımı seçtiği öğrenildi. Bu konuda açıklamayı yapan Gandi, “Nicoló'nun hiç şüphesi yoktu: Galatasaray'da karar kıldı, sadece Galatasaray’ı istedi” dedi.

Zaniolo, Galatasaraylıların gönlünde taht kurdu! Fenerbahçe detayı... Transferdeki duruşunu duyan bağrına basıyor!

Galatasaray devre arasında flaş bir transfer hamlesi yaparak Roma’dan Nicolo Zaniolo’yu 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Galatasaray’a Kasımpaşa maçında 3 puanı kazandıran futbolcu, taraftarın beğenisini kazandı.

TRANSFER SÜRECİNDEKİ DURUŞU ORTAYA ÇIKTI

Sarı kırmızılı takımda uzun bir süre kalmak isteyen futbolcunun transfer sürecindeki duruşu da ortaya çıktı. Zaniolo’nun Galatasaray’a transferini gerçekleştiren isim olan George Gardi, İtalyan  Il Tempo haber sitesine konuştu.

Zaniolo, Galatasaraylıların gönlünde taht kurdu! Fenerbahçe detayı... Transferdeki duruşunu duyan bağrına basıyor! - Resim : 1

EN İYİ TEKLİFİ FENERBAHÇE YAPMIŞ

Gardi, Fenerbahçe’nin Roma ve Zaniolo’ya maddi yönden en iyi teklifi yaptığını ifade ederek, "Fenerbahçe, AS Roma'ya ve oyuncuya en iyi mali teklifi yaptı, Zaniolo'yu istediler" dedi.

Zaniolo, Galatasaraylıların gönlünde taht kurdu! Fenerbahçe detayı... Transferdeki duruşunu duyan bağrına basıyor! - Resim : 2

"SADECE GALATASARAY'I İSTEDİ"

Gardi, Zaniolo’nun Galatasaray’a transfer olmak istediğini belirterek, “Nicoló'nun hiç şüphesi yoktu: Galatasaray'da karar kıldı, sadece Galatasaray’ı istedi” ifadelerini kullandı.