Zara McDermott'un spor salonu pozu olay oldu

'Love Island' (Aşk Adası) programı ile ünlenen 23 yaşındaki Zara McDermott, ayna karşısında verdiği pozlarla magazin gündemine geldi.

Zara McDermott'un spor salonu pozu olay oldu

Paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam eden Zara McDermott, üç kilo verdikten sonra spor salonunda çalışırken çektiği ayna selfie'sini paylaştı. Ünlü isim, kısıtlamalar bitince hemen spora koştu. Pembe taytıyla ayna önünde poz veren 23 yaşındaki yıldız, fit görüntüsüyle dikkat çekti. McDermott, paylaşımına "Spor salonu hakkında yeterince gönderi paylaşmadığımı fark ettim ve hemen yapmalıyım! İşte bugün başlıyorum" notunu düştü.

"Kendimin en iyi versiyonuyla 2021'e gireceğim" diyen TV yıldızının paylaşımlarına beğeni yağdı. McDermott'un zayıf görüntüsü, bazı hayranlarının ise tepkisini çekti. McDermott, tepkilere "Benimle aynı yolda olan diğer insanları daha sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmeleri için motive etmek istiyorum. Asla kilo vermekle ilgili değil" yanıtını verdi.

Zara, motivasyonunu nefes nefese kalmadan koşabilmek olduğunu söylerken; pizza, paket servis ve makarna yemektense diyetinde daha fazla meyve ve sebze olmasını tercih ettiğini ifade etti.