Zerrin Özer 61 yaşında evlendi ortalık karıştı

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında 61 yaşında evlenen Zerrin Özer'in evliliğini konuştu. Öte yandan Özer'in yeni eşiyle ilgili iddialar ortalığı karıştırdı.

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yıllarında Levent Süren'le gerçekleştirmişti. 

Zerrin Özer, geçtiğimiz aylarda eşi Murat Akıncı için; "Bana çok güzel bakıyor. Bebek gibi... Kalbimin ve yolumun yoldaşı diyebilirim. Aşığım kendisine, evlilik teklifini kabul ettim. Birkaç ay içinde nikah masasına oturacağız." açıklamasını yapmıştı. 

Düğün töreni Özer'in, Zekeriyaköy'deki villasının bahçesinde yakın arkadaş ve akrabalarının katılımıyla gerçekleşti.

"Zerrin Özer, güzel kalpli, tatlı ve bambaşka bir kadındır. Karşısındaki insana bir şeyler katmayı sever. Damat adayına söyleyelim, sakın onu üzmesin. Çünkü Zerrin Özer, özel ve çocuk gibi bir kadın. Yıllar geçiyor, yıllar yaşa ekleniyor ama bazı kadınlar için bu geçerli olmuyor. Zerrin Özer o kadınlardan bir tanesi. Hala çocuk gibi olan, kafası 17 yaşında kalmış ve evde bağıra bağıra şarkı söyleyen, dans eden biridir. İlerisine takmışsınız. Yaşayacağımız malum, bir saat sonramız belli değil. İnsanlar böyle hissettiyse böyle kalsın. İleride hepimiz yaşlanacağız. Tabi ki insanlar maddi olarak, her konuda hayatlarını, kendilerini garantiye alsınlar ama hep ilerisi için yaşamak var. Beni 71 yaşında bırakacaksa adam zaten gitsin. Kalabildiği kadar başımızın üstünde yeri var. Kalamadığı zaman 'Güle güle' deriz. Hep bugündeyiz, yarın yok. Zerrin'i bugün mutlu ediyorsa, 10 yıl sonra gidecekse gider. 71 yaşında mutlu edecek biri gelir. Yarın korkusu ile yaşanmaz. Zerrin 'Bugün ben mutluyum' diyor. Türkiye'de bize öğretilenlerle var ya... Hep öğrenmiş, bunları kabul etmişiz. 34 yaşındaki bir insan 60 yaşındaki bir kadına bakamaz, bakarsa menfaat ararız. Böyle örnekler yok mu? Var. Ama bu kötü örnekler bütün insanların hayat kalıpları ve kişilere göre o kalıpları uygulayamayız. Bu kadın 60 yaşında ama 60 yaşında değil. Eskiden bu 60 yaşları çok büyüktü. Zerrin akıllı bir kadın, para yedirecek bir kadın değil."

 Öte yandan Murat Akıncı'nın 3 kadını sevgili olarak dolandırdığı iddiaları da gündemi sarstı.