Zerrin Özer'in olaylı evliliği bitti

Zerrin Özer, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Murat Akıncı ile 16 Haziran'da nikah masasına oturmuş, ancak eşinin dolandırıcı olduğu iddiası ile adeta yıkılmıştı. Ünlü sanatçı olaylı evliliğini 6. ayın sonunda bitirdi.

Zerrin Özer'in olaylı evliliği bitti

Zerrin Özer ve Murat Akıncı bugün anlaşmalı olarak boşandı. Zerrin Özer ve Murat Akıncı boşandıZerrin Özer'in evlilik fotoğraflarının magazin programlarında yer almasının ardından yayına bağlanan bir kadın, Murat Akıncı'nın kendisini dolandırdığı öne sürmüş bunun üzerine Zerrin Özer, evlendikten 36 saat sonra Akıncı’yla boşanma kararı almıştı.

Nikâhın ertesi günü Akıncı hakkında ortaya atılan dolandırıcılık iddiaları yüzünden hastanelik olan, iki hafta önce eşi ve kayınvalidesi hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldıran Özer, “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” gerekçesiyle açtığı boşanma davasında herhangi bir tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı.

Zerrin Özer, son dönemdeki evliliğinin hemen ardından aldığı boşanma kararıyla ilgili gündeme yansıyan sıkıntılı süreçte, sevenlerinin desteğine işaret etmiş şu açıklamalarda bulunmuştu:

Benim en büyük cümlem; 'Rabbim, sevenlerimi, sevdiklerimi başımdan eksik etme'dir. Sevgiyi zorla satın alamazsınız. Hayatım boyunca doğal oldum, her şeyimi paylaştım. İçimden geldiği gibi yaşadım. Özür diledim, sinirlendim ama 37 senedir de sevenlerim beni tanıdılar. 'Zerrin bizim kızımız, bizim mahallenin kızı delidir, ama dürüsttür, doğrudur, yalan bilmez' dediler. Çünkü halktan geldim"

Halka inilmez, çıkılır" diyen Zerrin Özer, "O çıkacağınız süre de hayatınızın sonuna kadar bitmez. O yüzden kıymetlidir halkımız. Her şeyin, gerçeklerin, doğruların farkındadır.