Zeytin Dalı şehitlerinin ailelerine acı haber ulaştı

PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleşen saldırıda şehit olan uzman çavuş Gökhan Çakır ve uzman Çavuş Ahmet Akdal'ın şehadet haberleri baba ocaklarına ulaştı.

Zeytin Dalı şehitlerinin ailelerine acı haber ulaştı

PKK/YPG terör örgütünce Zeytin Dalı Harekat bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda şehit olan uzman çavuş Gökhan Çakır ve uzman çavuş Ahmet Akdal'ın şehadet haberleri baba ocaklarına ulaştı.

Çakır'ın Bursa İnegöl ilçesi Alanyurt Mahallesi'ndeki babaevine gelen askeri ve mülki yetkililer, aileye şehadet haberini iletti. Eve Türk bayrağı asıldı.

Şehadet haberinin duyulmasının ardından Çakır'ın ailesinin yakınları ve mahalle sakinleri evin önünde toplandı. Geçen yıl evlendiği öğrenilen şehit Çakır'ın evinin Balıkesir'de olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'a da ateş düştü

Şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal'ın Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı. Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve askeri yetkililer, 30 yaşındaki Akdal'ın şehadet haberini, Yunus Emre Mahallesi'nde ikamet eden babası Feramuz ile annesi Remziye Akdal'a verdi.

Aileyi askeri yetkililer ve yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehidin babaevine ve mahalle girişine Türk bayrağı asıldı.

Zeytin Dalı şehitlerinin ailelerine acı haber ulaştı - Resim : 2

Şehitlerin naaşları Kilis'e getirildi

Suriye'de Zeytin Dalı Harekat bölgesinde terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca bir üs bölgesine tanksavar silahı ile yapılan saldırıda şehit olan 2 askerin naaşı Kilis'e getirildi.

Öncüpınar Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye getirilen şehitlerin naaşı, Kilis Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehitlerin cenazelerinin Gaziantep'e, oradan da memleketlerine gönderileceği öğrenildi.