Zeytinburnu'nda motosikletteki iki kişiyi taksisiyle ezmeye çalıştı

Zeytinburnu'nda taksi şoförü ile motosikletteki iki kişi arasında  trafikte tartışma yaşandı.Taksici fren yaparak kendisini takip eden motosikletlinin çarpmasına neden oldu.

Zeytinburnu'nda motosikletteki iki kişiyi taksisiyle ezmeye çalıştı

Motosikletteki kişiler sinirlenerek taksinin kapısını açmaya çalışırken, taksici ise geri gelerek motosikletten inen kişileri ezmeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay, geçen pazartesi günü saat 23.00 sıralarında  58. Bulvar Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 34 TJY plakalı taksi şoförü, 34 CVF 819 plakalı motosikletin önüne kırarak yol kenarındaki bulunan müşteriyi almak istedi. Bunun üzerine motosiklet sürücüsü Abdülmuttalip Algan ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksi şoförü müşteriyi almadan ilerlemeye devam edince motosiklet sürücüsü Algan taksi şoförünü takip etti. Taksicinin bir anda frene basmasıyla Algan motosikleti ile taksiye çarptı. 

Kazanın ardından motosiklet sürücüsü Abdülmuttalip Algan ve beraberindeki arkadaşı taksinin kapısını açarak durdurmak istedi. Taksi şoförü daha sonra aracıyla geri gelerek Algan ve arkadaşını ezmeye çalıştı. Kazada yaralanan olmazken Algan’ın hakimiyetindeki motosiklet hasar gördü. Taksi şoförü aracıyla hızla olay yerinden uzaklaşırken Algan'ın şikayetçi olduğu öğrenildi. O anlar çevredeki güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde taksinin peşinden motosikletlinin gittiği görülüyor. Görüntülerin devamında taksi bir anda durunca motosikletli arkadan çarpıyor. Motosikletliler taksinin kapısını açmaya çalışırken taksi şoförüde hızla geri gelerek motosikletliyi ezmeye çalıştığı görülüyor. 

"Bana ulaşsın. mahkemeye gerek duymayalım"

Motosiklet sürücüsü Abdülmüttalip Algan, "Taksi bulvarın başında müşteri almak için önüme kırıyor. Aniden ben de ona giriyorum. Motorumda hasar oluşuyor. Takside müşteriyi almadan kaçıyor. Ben onun peşinden giderken bana 'Gel seni durağa götüreceğim' diyor. O hız yaptığı gibi ben hızlanıyorum. Aniden fren yapınca ben de duramayıp  çarptım. Çarpamla motordan inmem bir oldu. Bir baktım arabayı geri geri sürüp, hem beni hem hem arkamda olan arkadaşımı hemde motoruma baya bir hasar verdi. Ezmeye çalıştı. Hiçbir şey yoktu. Bana zaten el hareketi yaptı 'Gel gel' diye. O hızlanacak diye ben de hızlandım. Aniden fren yaptı. Ona buradan şunu söylemek istiyorum, 'Bana ulaşsın. Mahkemeye gerek duymayalım. Devletimizi de küçük bir iş için yormaya gerek yok. Kendi aramızda halledelim. Benim masrafım çok. Karşıda olan aracın da masrafı çoktur. Ortak bir nokta bulup halledelim aramızda. Husumete gerek yok. Devletimizi de boş bir konu için yormaya gerek yok. Kendi aramızda halledilebilecek bir konu" dedi.