İşte Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri!

Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve olası yarı final eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalde hangi takımlar karşılaşacak?

İşte Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda çeyrek final eşleşmeleri, Demir Grup Sivasspor-Fraport TAV Antalyaspor, Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor, İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Medipol Başakşehir şeklinde oluştu.

Çeyrek karşılaşmaları, 9, 10 ve 11 Şubat tarihlerinde tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak.

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final eşleşmeleri:

Sivasspor-Antalyaspor

Galatasaray-Alanyaspor

Konyaspor-Beşiktaş

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe

Yarı finalde hangi takımlar karşılaşacak?

SİVASSPOR / ANTALYASPOR EŞLEŞMESİNİN GALİBİ İLE GALATASARAY / ALANYASPOR EŞLEŞMESİNİN GALİBİ YARI FİNALDE KARŞILAŞACAK.

KONYASPOR / BEŞİKTAŞ EŞLEŞMESİNİN GALİBİ DE FENERBAHÇE / BAŞAKŞEHİR EŞLEŞMESİNİN GALİBİ İLE YARI FİNALDE KARŞI KARŞIYA GELECEK.

Çeyrek final maçları tek maç sistemiyle

Son 16 tur maçlarında olduğu gibi çeyrek final maçları da tek maç sistemine göre oynanacak. Son 16 Turu'ndan itibaren VAR Sistemi'nin kullanıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları 9-10 ve 11 Şubat 2021, yarı final müsabakaları da 16-17 veya 18 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak.

Tek maç eliminasyon usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak çeyrek final turunda maçlar kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak. Çeyrek final eşleşmelerinin ardından yarı final eşleşmeleri de kura ile belirlenecek.

İşte Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri! - Resim : 3