"Beni hatırladın mı, 5 yıl önce küfür etmiştin bana" diyerek defalarca bıçakladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir esnaf, dükkanına gelen ve 5 yıl önce husumetli olduğu kişi tarafından defalarca bıçaklandı. Dehşete düşüren o görüntüler ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

 M.Y.'nin işlettiği dükkana müşteri gibi gelen 5 yıl önceki husumet yaşadığı F.K., yemeğini yedikten sonra kapıya yönelerek dükkan sahibi M.Y.'ye "Beni hatırladın mı, 5 yıl önce küfür etmiştin bana" dedi. F.K.; belinde taşıdığı bıçağı çıkararak M.Y.'ye saldırdı. M.Y. arka tarafta bulunan çalışanına ve eşine seslenerek yardım istedi.

Bu esnada bıçaklı saldırgan F.K., ikinci kez girdiği dükkanda bıçağıyla tekrar M.Y.’ye saldırmaya çalıştı.

"Sizleri de öldüreceğim, hepiniz öleceksiniz"

Yaşanan kargaşada M.Y.'nin eşi ve çalışanı saldırganı dükkandan zorla çıkartırken, üçüncü kez dükkana giren F.K., elindeki bıçakla her yere zarar vererek, "Sizleri de öldüreceğim, hepiniz öleceksiniz" diyerek tehditler savurdu.
Bu esnada M.Y.'nin eşi ve çalışanı bıçaklı saldırgana karşı gelerek zorla dükkanın dışına çıkardı. Yaşanan kargaşa sonrası F.K. geri dönerek bıçağı M.Y.'nin eşine fırlattı. Şans eseri bıçaktan kurtulan kadın dükkana sığındı. Zanlı olay yerinden kaçarken, yaralı M.Y. önce karakola giderek şikayetçi oldu. Kanlar içinde kalan M.Y., şikayeti sonrasında polis eşliğinde Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

O anlar güvenlik kamerasında 

Olay iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, bıçakla dehşet saçan saldırgan olay günü ekipler tarafından yakalanıp ifadesi alınarak serbest bırakıldı. F.K.'nın olaydan bir gün sonra gece geç saatlerde hiçbir şey olmamış gibi tekrar dükkanın karşına gelerek saatlerce oturduğu iddia edildi. Savcılığın olayın ardından iş yerinin güvenlik kamerasını incelemesinin ardından ifade veren F.K., sevk edildiği nöbetçi mahkemece "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Baldırından yaralanan M.Y.'nin tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.