Zümrüdüanka 15. bölüm izle

Zümrüdüanka dizisinin 14. bölümü Fox TV ekranlarında yayınlandı. 17 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Zümrüdüanka dizisinin 15. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Zümrüdüanka 15. bölüm izle

Zümrüdüanka dizisinin 15. bölümü Fox TV ekranlarında yayınlandı. 

Zümrüdüanka 14. Bölümde neler oldu?

Zümrüt ve Serhat, artık geri dönülmez bir yola girmiştir. Zümrüt, Serhat’ın gözlerinin içine bakarak, kendisini kandırdığına inanır. Oysa Serhat, sadece Zümrüt’ü korumak için çabalamıştır. Ancak Zümrüt, Serhat’ın sözlerine kulaklarını tıkar.

ZÜMRÜDÜANKA 15. BÖLÜM İZLE

Zümrüdüanka dizisinin 15. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link burada.

Zümrüdüanka dizisinin konusu nedir?

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı, “Zümrüdüanka”, imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. 

Çekimleri Kapadokya’nın masalsı dünyasında yapılan “Zümrüdüanka” başarılı oyuncu kadrosu, güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici temposuyla FOX’ta yayınlanıyor.

Zümrüdüanka dizisinin künyesi

TÜR: DRAM
YAPIM ŞİRKETİ: PASTEL FİLM
YAPIMCILAR: YAŞAR İRVÜL, EFE İRVÜL
YÖNETİCİ YAPIMCI: BİRSEL ÇIKINCI
YÖNETMEN: SERHAN ŞAHİN
SENARYO SÜPERVİZÖRÜ: EYLEM CANPOLAT
SENARYO: IŞIL SÖNMEZ, LEYLA OTER, DORUK ERENGÜL, NAZLI PINAR ÜNLÜ, FERAYE GİZEM KURT
PROJE TASARIM: CAN SİNAN
MÜZİK: ENGİN ARSLAN, MURAT BAŞARAN MAYKİ, SUNAY ÖZGÜR

OYUNCULAR: ALP NAVRUZ, CEREN YILMAZ, SELİM BAYRAKTAR, AYTEN UNCUOĞLU, HATİCE ASLAN, İSMAİL HACIOĞLU, GÖKÇE EYÜBOĞLU, SERHAT ÖZCAN, ELİF ÇAKMAN, MİRAY AKAY, PELİN ABAY, DOĞUKAN GÜNGÖR, BARIŞ KÜÇÜKGÜLER, GÖKHAN BEKLETENLER, ASİYE DİNÇSOY, DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU, EBRU ÜNLÜ, BESTE ILGIN İLKBAHAR, FİRDEVS VÜDÜL