Zümrüdüanka dizisi 21. Bölüm Fragmanı izle, "Sevdiklerinin canı alacağım!"

Zümrüdüanka dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Zümrüt, Serhat'ın babaannesine hesap soruyor. Serhat hastane yatağında "Sevdiklerinin canını alacağım" denilerek tehdit ediliyor. Zümrüt ve Demirkan ailesi alevlerin ortasında kalıyor.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizinin senaryosunu ise, Can Sinan kaleme alıyor.

Zümrüdüanka Dizisi 20. Bölüm Özeti

Demirkanlar ve Özgüçler arasındaki gerilim artık bir savaşa dönüşmüştür. Behram Özgüç, Serhat’ın elinden bütün sevdiklerini almaya kararlıdır. Serhat üzerine atılan suçtan bir an önce kurtulup ailesinin yanında olmanın derdindedir. Ancak Behram planları bozuldukça Serhat için yeni tuzaklar hazırlamaktadır. Zümrüt sahip olduğu sır yüzünden korkunç bir ikilemin içine düşer. Bu sırrın ortaya çıkması Serhat’ı darmadağın edecektir. Ancak saklaması da hiç kolay olmayan bir sırdır bu. Suhandan yaşadığı acının tesiriyle adım adım geri dönülmez bir yola girmektedir. Serhat’ın ve bütün ailesinin kendisini yalnız bıraktığını düşünerek kendine yeni bir dost edinecektir. Ancak Suhandan’ın asıl amacı ona acı çektiren herkesten öç almaktır artık. Zümrüt ve Serhat bu dönüşümün farkına varmadıkça tehlike giderek büyüyecektir. Zümrüt’ün yanlış kişiye güvenmesi Demirkan ailesinin geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

Zümrüdüanka dizisi 21. yeni bölümüyle 2 Aralık 2020 çarşamba akşamı FOX'ta olacak.