Zümrüdüanka dizisi 24. Bölüm Fragmanı izle, "Deniz Bu Evden Gidecek!"

FOX Tv'nin merakla takip edilen dizilerinden Zümrüdüanka'nın 24. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Zümrüt’ün hamile kalamayacak olması nedeniyle, taşıyıcı anne olarak Deniz’in öne çıkması yine dikkat çekecek.

Zümrüdüanka dizisi 24. yeni bölümüyle 23 Aralık 2020 Çarşamba akşamı FOX'ta olacak.

Zümrüdüanka dizisi 23. Bölüm Özeti 

Zümrüt'ün ani rahatsızlığıyla ortaya çıkan sağlık sorunu; genç çifti yeni bir sınavın eşiğine getirir. Bu sınavdan ya güçlenerek ya da ayrılarak çıkacaklardır.

Suhandan'ın hamileliği konakta soğuk rüzgârlar estirir. Sağlanan ateşkes ile Özgüçleri hayatlarından çıkardıklarını düşünen Demirkanlar, kendilerini tekrar bir kaosun içinde bulur. Bu habere tek sevinen ise Zümrüt'tür. Adım adım Demirkan olmaya doğru giden Meliha'nın yaptığı bir hata, hem Zümrüt'ü hem de ailesini utanca boğar. Ülfet ve Rüstem arasında yaşanan büyük hesaplaşma, o güne kadar iki tarafın da sakladığı bir sırrı ortaya çıkarır.

Girdikleri sınavdan güçlenerek çıkmaya karar veren Zümrüt ve Serhat, önlerindeki tek seçeneği kabul ederek kendilerine yeni bir sayfa açar. Ancak bu sayfada onlarla birlikte üçüncü bir kişi daha olacaktır.

Zümrüdüanka dizisi final mi yapıyor?

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin Serhat ile Zümrüt karakterlerini canlandırdığı aşk ve dram dizisi Zümrüdüanka dizisinin gelecek bölümde final yapması beklenmiyor. Bazı açıklamalara göre dizi ilerleyen bölümlerde final yapacak. Fakat kesin resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu bakımdan şuanlık final yapıp yapmayacağı bilinmiyor.