Zümrüdüanka dizisi 25. Bölüm Fragmanı izle, "Bebeğimizin taşıyıcı annesi Deniz olacak!"

FOX Tv'nin merakla takip edilen dizilerinden Zümrüdüanka'nın 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Zümrüt, Deniz'i konağa davet eder. Deniz'den bebeğin taşıyıcı annesi olmasını ister.

Zümrüdüanka dizisi 25. Yeni bölümü ile 30 Aralık çarşamba akşamı saat 20.00'de FOX Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Zümrüdüanka Dizisi 24. Bölüm Özeti

Doğal yoldan ebeveyn olamayacaklarını öğrenen Zümrüt ve Serhat için tek çare, taşıyıcı annedir. Ancak Azimet’in bunun için Deniz’i önermesi, böyle hassas bir konuda bile Zümrüt’ü saf dışı etmeye çalışması ikisini de çileden çıkarır. Serhat’ın önceliği Zümrüt’tür ve artık eşi ne isterse o olacaktır.

Latif’in cebinden para dolu zarfı alarak kayıplara karışan Meliha; başta babası olmak üzere herkesi büyük bir hüsrana uğratır. Verdiği ani ve çocukça karar, onu geri dönülmez bir yola sokar. Gururu için yaşayan Rüstem ise kızının çaldığı parayı ne pahasına olursa olsun ödeyecektir.

Behram’a yakalanmaktan kıl payı kurtulan Canan, içinde bulunduğu durumun önemini kavramaya ve Abbas’la girdiği bu sonu olmayan ilişkiyi sorgulamaya başlar. Bir an önce aile olmak isteyen Zümrüt Serhat çifti; Kıbrıs’a gitme kararı alırken Azimet son kozunu oynar. Ve roller bir kere daha değişir.