Zümrüdüanka dizisine flaş transfer

Ekranların sevilen dizisi Zümrüdüanka kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Zümrüdüanka dizisine usta oyuncu Sermiyan Midyat da dahil oldu. Midyat dizide Mahir Özgüç karakterine can verecek.

Zümrüdüanka dizisine flaş transfer

Yaşar ve Efe İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film imzalı "Zümrüdüanka" dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Alp Navruz ile Ceren Yılmaz'ı buluşturan FOX'un ilgiyle izlenen dizisinin kadrosuna Sermiyan Midyat katıldı.

Midyat, ekibe projeden ayrılan Itır Esen'in hayat verdiği karakterin eşi rolüyle katılacak. Kapadokya'da çekilen diziye geçen haftalarda korona virüs molası verilmişti. Her şey yolunda giderse dizinin 20 Nisan'da sete çıkması planlanıyor.

Pastel Film'in diğer dizisi Güvercin için de ay başında sete çıkma kararı alındı. 2 bölüm stoğu olan dizinin finalinin çekileceği açıklanmıştı. Ancak şimdi Güvercin'in yaz aylarında devam etme ihtimali gündemde...

Sermiyan Midyat dizide Mahir Özgüç karakterine hayat verecek. Mardin'den gelen Özgüç ailesinin lideri Mahir, Hamit'in babası ve Nisan'nın da kocasıdır. Demirkanların düşmanı ve sert bir adamdır.