1 yılda 120 kilo verdi, tüm hayatı değişti!

178 kiloyla evlenmeye karar veren kadın, travma üstüne travma yaşadı. Ancak o vazgeçmedi ve hayallerinin peşinden gitti. 1 yılda 120 kilo verdi, evlendi, ikiz çocuk sahibi oldu.

37 yaşındaki Canan Başar Aytepe'nin başı uzun yıllar fazla kilolarıyla dertteydi. 5 yıl önce eşi Fatih Aytepe ile evlenmeye karar verdi. Düğün için gelinlik bakmaya gitti. İşte o gün ilk travmasını yaşadı.

Gelinlikçi, ‘Kızım camdaki perdeyi sök, üstüne dola tamamı senin üstüne gelinlik olur’ dedi. 

Ona üzüntü yaşatan sadece gelinlikçi değildi. 

Bu travmayı zor atlatan, Canan Başar Aytepe'ye ikinci travmayı, ‘Kızım sen bu kiloyla hamile kalamazsın, hadi kaldın zaten doğururken masada kalırsın, annesiz çocuk mu dünyaya getirmek istiyorsun?’ diyen kadın doğum doktoru yaşattı.

Canan Başar Aytepe, evlilikten de çocuk hayalinden de vazgeçmişti ki, eşinin sözleri onu yeniden hayata bağladı. Kilo vermek için eşine ve kendisine söz veren kadın, tüp mide ameliyatı olmaya karar verdi.

1 yılda 120 kilo veren kadın azmin zaferini yaşadı. Eşiyle hemen evlilik hazırlığı yapan kadın ilk olarak kendisini üzen o gelinlikçinin yolunu tuttu. Düğünden 1 yıl sonra da hamile kalan kadın ikiz çocuk sahibi oldu.