100 tane aç timsahın arasına düştü... Şekeri düşük olan timsahlar onu görünce bir anda üzerine çullandı. Böyle heyecan görülmedi

Dünyanın en tehlikeli canlılarından biri olan timsahtan değil, koca bir timsah sürüsünden kaçan tavuğun videosunu görenlerin ağzı açık kaldı. Şaşkına çeviren görüntülerde, bir tavuk onlarda timsahın devasa güçlü dişlerinin arasından zıplaya zıplaya kaçmayı başardı.

Timsahların acımasız ve tehlikeli oldukları biliniyor. Bu yarı suda yaşayan büyük sürüngenlerin keskin çenelerinin pençesinden kaçmak neredeyse imkansızdır. Şans eseri, bazı avlar kesin ölümlerinden kaçmayı başarır. Ancak, bir timsah güneşinden kaçan herhangi bir av hayal edilemez. Ancak kayda alınan görüntülerde, bir tavuk onlarca timsahın arasından kaçmayı başardı. 

ONU YEMEYE HAZIR OLAN SÜRÜNGENLERİ ALT ETMEYİ BAŞARDI

Videoda, bir timsah kafesinde bir tavuk görülebilir. Suda bazı timsahlar görülürken, karada birkaç tane daha görülebilir. Bu sırada tavuk, hepsi bir şeyler atıştırmaya hazır olan acımasız sürüngenleri zekasıyla alt eder.

100 tane aç timsahın arasına düştü... Şekeri düşük olan timsahlar onu görünce bir anda üzerine çullandı. Böyle heyecan görülmedi - Resim : 1

UÇARAK KOŞTU

Tavuk, timsahın keskin çenesinden uçarak kurtuldu. Birkaç timsah tavuğu kapmaya çalıştı ama tavuk hayatını kurtarmak için uçup koştu. Sonunda, yırtıcılardan kaçmayı başardı ve onları hayal kırıklığına uğrattı.

BİRÇOK KİŞİYİ ETKİLEMEYİ BAŞARDI

Twitter'da paylaşılan video, büyük görüntülemeler, beğeniler ve retweetler toplamanın yanı sıra, gönderinin yorumlar bölümü komik açıklamalarla dolup taştı. Yorumlardan da anlaşıldığı üzere tavuk, hayatta kalma becerisiyle birçok kişiyi etkiledi.

100 tane aç timsahın arasına düştü... Şekeri düşük olan timsahlar onu görünce bir anda üzerine çullandı. Böyle heyecan görülmedi - Resim : 2

"KARARLILIK ÖNEMLİ"

Bir kullanıcı, "Oldukça bazı hareketler ve güzel bir kaçış" yazdı. Başka bir kullanıcı, "Ultra sert modda tavuk" yorumunu yaptı. “Umudunu kaybetmedi ve sonunda kaçtı!! Kararlılık önemlidir,” diye yazdı üçüncü bir kullanıcı.