10'dan fazla çocuğu öldürüp kanlarını içen vampir adam hapishaneden kaçtı

En az 10 çocuğu öldürüp bazılarının da kanını emmesi ile vampir lakabı takılan Kenyalı Masten Milimo Wanjala, tutulduğu hapishaneden kaçtı. Kenya, hapisten kaçan vampir nedeni ile alarma geçti.

10'dan fazla çocuğu öldürüp kanlarını içen vampir adam hapishaneden kaçtı

Tüm dünya Kenyalı bir babanın 10'dan fazla çocuğu öldürüp kanlarını içmesi vahşetiyle çalkalanmıştı. Şimdi ise çocuk vampiri adamın hapishaneden kaçması nedeni ile ülkede büyük korku yaşanıyor. Vampir lakabı takılan adamın çocuk kanı emme eylemine devam edebileceğinden korkan çocuklu aileler ise diken üzerinde... 

10'dan fazla çocuğu öldürüp kanlarını içen vampir adam hapishaneden kaçtı - Resim : 1

Masten Milimo Wanjala, geçen yıl Temmuz ayında yakalandığında 10'dan fazla çocuğu öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Adamın bazı çocukların kanını emerek içmesi ise tüm dünyayı dehşete düşürmüştü.

Dailymai'in aktardığı habere göre lMasten Milimo Wanjala'nın tutulduğu yerden kaçması ülkede büyük panik yarattı. Polis yetkililerin "aşırı tehlikeli" olarak tanımladığı vampirin yakalanması için alarma geçti.

20 yaşındaki Masten Milimo Wanjala, Nairobi'nin dışında iki çocuğun cansız bedeninin bulunmasının ardından polisin takibi sonucu Temmuz ayında tutuklanmıştı.

5 yıl içinde 10 çocuğu öldürdüğünü itiraf eden Milimo'nun çocukların bazılarını fidye için kaçırdığı iddia edilmişti. Polis, Milimo'nun amacının ne olduğu henüz belli olmadığını söylese de, son aylarda birkaç başka kaybolma olayıyla bağlantılı olduğunu söyledi.