Cezaevinde korona virüsten öldü

2006 yılında 10 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan suçlu bulunduktan sonra hapis yatan, çıktıktan sonra da 13 yaşında bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için tekrar tutuklanan sapık, cezaevinde korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Cezaevinde korona virüsten öldü

İlk olarak 2006 yılında 10 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu için 8 yıl hapis cezası alan 51 yaşındaki Leslie Pieroni, cezasını çekmesinin ardından cezaevinden çıkmıştı. 2019 yılında bu kez 13 yaşında bir çocuğa cinsel istismarda bulunan Pieroni, Amerika'nın Chicago eyaletinde tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yargılanmayı bekleyen sapığın, cezaevinde kaptığı korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Kovid-19 testi pozitif çıktıktan sonra durumu kötüleşince hastaneye kaldırılan Pieroni'nin korona virüse bağlı komplikasyonlar sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

Chicago Cook ilçesi Şerif Ofisi sözcüsü, Pieroni'nin cezaevinde korona virüse yakalanarak hayatını kaybeden ikinsi mahkum olduğunu açıkladı. Daha önce de 59 yaşındaki uyuşturucu satıcısı Jeffrey Pendleton korona virüs nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Pendleton'un ailesi, kardeşlerinin cezaevinde kötü koşullarda tutulması nedeniyle korona virüs bulaştığını iddia ederek cezaevi yönetimi dava ederken, Pieroni'nin hiçbir yakını şikayette bulunmadı.