11 yıl önce kaybolan kızları 500 metre mesafede bulundu

Hindistan'da bir aile 11 yıl önce kaybolan kızlarını 500 metre mesafede bulmanın şokunu yaşıyor.

11 yıl önce kaybolan kızları 500 metre mesafede bulundu

Hindistan'ın Kerela eyaletine bağlı Palakkad kentinde yaşanan olayda aile bunca yıldır kayıp kızlarının çok yakınlarında yaşadığını nasıl farkemediklerine inanamıyor... 

Kayıp kızın kaybolduğu günden bu yana ailesinin evine yakın bir yerde aşık olduğu adamla birlikte yaşadığı ortaya çıktı. The Indian Express'in aktardığı habere göre acılı aile 18 yaşında kaybolan kızlarından ümidi kestikleri bir anda gerçeği öğrendi. İşin bir tuhaf yanı da kızın birlikte yaşadığı kişinin ailesi de kız tarafı gibi olaydan tamamen habersiz olmalarıydı.

Evi terk edince ağabeyi kız kardeşini tanıdı

Kayıp kız üç ay önce ailesiyle tartışıp evi terk etmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Abisi şans eseri kardeşini gördü ve onu takip etti. Bunun ardından kayıp kızın sevgilisi ile birlikte başka bir köyde yaşadığı ortaya çıktı.

Genç kız kaçtığı günden bu yana erkek arkadaşının evinde bir odada yaşıyordu. O kadar iyi saklanmıştı ki genç adamın ailesi bile kaçak kızdan haberdar olmamıştı. Genç adam 10 yıl boyunca odaya kimsenin içeri girmesine izin vermemiş, yemeklerini odasına götürmüştü. 

İki genç farklı dinlere mensup olunca

Polis ekipleri iki gencin farklı dinlere mensup oldukları için ailelerinin durumu kabul etmeyeceklerinden korktukları için yıllarca bu şekilde yaşadıklarını açıkladı. Kayıp kız yıllarca kendisine getirilen yemeği yemiş, geceleri pencereden dışarı çıkmıştı. Kızın sevdiği kişi ile kalmak istediğini beyan etmesiyle mahkeme ikilinin birlikte yaşamasına izin verdi.  Kaynak: Independent