11'inci kattan düşerek ölen kadın hakkındaki gerçeği öğrenen herkesi yüz kere kahretti

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir kadın, 12 katlı binanın 11'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Kadının temizlik yaptığı evin balkonunda ekmek parasını kazanırken dengesini kaybettiği gerçeği ise herkesi kahretti.

11'inci kattan düşerek ölen kadın hakkındaki gerçeği öğrenen herkesi yüz kere kahretti

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde gerçekleşen olayda temizlik görevlisi olan 45 yaşındaki  Emine Gök evin camlarını silmek isterken 11’inci kattan düşerek beton zemine çakılarak hayatını kaybetti. Çevredeki bir kişi olaya tanık olduğunu belirterek” "Baktık ki kadın aşağıda, ev sahibi de bizden öğrendi. Çocuk odasında temizlik yaparken ayağının altına sandalye almış kadın, muhtemelen aşağı düşüyor oradan da" ifadelerini kullandı.

11'inci kattan düşerek ölen kadın hakkındaki gerçeği öğrenen herkesi yüz kere kahretti - Resim : 1
 
“EV SAHİBİDE BİZDEN ÖĞRENDİ"

Olayın tanığı bir vatandaş ise, "Bir kadının düştüğüne dair haber geldi ve araştırma yaptık. 11'inci kata çıktık, 'Abla böyle bir durum var, sizin görevli çalışıyor mu?' dedik o da, 'Var da çalışıyor herhalde, lavaboya gitti. Yemek hazır, gelmesi lazım' dedi. Baktık ki kadın aşağıda, ev sahibi de bizden öğrendi. Çocuk odasında temizlik yaparken ayağının altına sandalye almış kadın, muhtemelen aşağı düşüyor oradan da" dedi.

 
ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI
 
Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, inceleme yaptı. Ekiplerin incelemesinin ardından Gök'ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.