12 yıl önce final yaptı ama... Yaz dizilerinin korkulu rüyası haline geldi! O yapım yaz dizilerine tek tek final yaptırıyor

Yaz aylarında ekranların boş kalmaması ve izleyiciyi tekrar ekran başına çekebilmeleri için olmazsa olmaz yapımlar olan yaz dizileri izleyiciyi tekrar ekran başına toplamayı hedefliyor. Ancak 12 yıl önce final yapan bir dizi var ki, Yaz dizilerinin korkulu riyası haline geldi. Reytingleri tekrar ele alan yapım, yaz dizilerine bir bir final yaptırıyor.

12 yıl önce final yaptı ama... Yaz dizilerinin korkulu rüyası haline geldi! O yapım yaz dizilerine tek tek final yaptırıyor

Yaz aylarında ekranların boş kalmaması reytinglerini korumak isteyen kanallar yaz dizilerine yöneliyor. Yaz aylarında ortaya çıkan yeni yapımların macerası bazen kısa sürüyor. Öyle ki 3 bölümde dahi final yapan yapımlar var. Yaz dizilerinin savaşı oldukça zor. Yazın tutan dizi bu sefer yeni sezonda yer almak istiyor. Ancak bu sefer de zaten önceden reyting rekorları kırmış olan sezon arası veren dizilerle savaşarak üst sıralara çıkmaya çalışıyor. Reyting savaşı sebebiyle kaybolan ekranlara veda eden bir çok dizi var.

aşk-ı memnu
aşk-ı memnu

 

Yaz dizilerin korkulu rüyası olan bir dizi ise yazın reytingleri silip sürüyor. Tam 12 yıl önce final yapan bu dizi yaz aylarında ekranlara gelen dizilerin korkulu rüyası haline gelmiş durumda.

Bu durum şu anda bile devam etmekte. 12 yıl önce final yapan dizi yaz yapımı olan dizileri sollayarak bazı dizilere final bile yaptırdı. Bu durum bir çok dizi yapımcısı ve dizi hayranlarını şaşırtıyor.

12 yıl önce yayınlanan Aşk-ı Memnu tekrar yayınlanıyor

Başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı 7’den 70’e yaşlısı gencinin bildiği Aşk-ı Memnu dizisi hafta içi her gün saat 16.15'te Kanal D'de yayınlanıyor.

12 yıl önce yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi tekrar bölümleriyle izleyicileriyle buluşuyor.

Aşk-ı Memnu yaz dizilerine kök söktürüyor

Aşk-ı Memnu bugüne kadar birçok kez tekrar tekrar yayınlandı. Ancak her seferinde tekrar bölümler için hatırı sayılır reytingler elde etti. Hatta her seferinde final bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

“Nerde o eski diziler” dedirtti

Her yaz olduğu gibi bu yaz sezonunda da tekrar bölümleriyle hayran kitlesiyle tekrar buluşan Aşk-ı Memnu, reytinglerde ilk kez yaz dizilerinin yapamadığını yaparak ilklere imza atıyor. Unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu bu sezon ekrana tekrar bölümleriyle gelmeye başlayarak yeni yapımlardan daha yüksek reyting elde ederek ‘nerde o eski diziler’ dedirtti.