13 ülkeden binlerce sporcu Çeşme’de buluşacak

Amatör yol bisikleti yarışı Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro, Çeşme’nin nefes kesen manzaraları eşliğinde 5-6 Kasım tarihlerinde altıncı kez düzenlenecek. Yüzlerce bisikletçi Çeşme’de pedal çevirecek.

13 ülkeden binlerce sporcu Çeşme’de buluşacak

Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın pek çok yerinden bisikletçiler, Çeşme’ye akın edecek. 13 ülkeden 1.159 bisikletçi Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro’ya katılacak. Toplanan katılım bedelinin tamamı Veloturk'ün "Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler" projesine aktarılacak ve ihtiyaç sahibi çocukalra bisiklet hediye edilecek.

İki farklı yarışa ev sahipliği yapacak!

Uluslararası Bisiklet Birliği-UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro, 110 km’lik ve 63 km’lik olmak üzere iki farklı yarışa ev sahipliği yapacak.

Organizasyonun ilk gününde 5 Kasım’da düzenlenecek açılış etkinliği renkli görüntüleri ile Çeşmelilere bisiklet yarışının enerjisini yaşatacak.

EXPO alanında düzenlenecek etkinliklerle iki gün boyunca bisiklet tutkunlarını buluşturacak Veloturk Gran Fondo Çeşme, 6 Kasım Pazar günü yarış heyecanına sahne olacak.