13 yaşındaki çocuğun gözünün önünde babasını öldürdü!

Batman’da, annesi ve babası boşanma aşamasında olan 13 yaşındaki çocuğun babası gözleri önünde, dayısı tarafından tabancayla ateş edilerek öldürüldü.

13 yaşındaki çocuğun gözünün önünde babasını öldürdü!

Batman’da Cudi Mahallesi, 3531’inci Sokak'ta öğle saatlerinde iddiaya göre, 36 yaşındaki Vahdettin Güneş ile boşanma aşamasındaki eşinin kardeşi R.G. arasında tartışma başladı.

6 KEZ ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesiyle R.G., eniştesini sopayla ve yumrukla darp edip, yanında getirdiği tabancayla 6 el ateş ederek ağır yaraladı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Güneş, ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

13 yaşındaki çocuğun gözünün önünde babasını öldürdü! - Resim : 1

YEĞENİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Olay anı cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde R.G.’nin Güneş’e sopayla vurduğu ve ardından tabancayı peş peşe ateşlediği görüldü. Görüntülerde ikilinin yanındaki 13 yaşındaki erkek çocuğunun Güneş’in oğlu, R.G.’nin de yeğeni olduğu öğrenildi. R.G., polis ekiplerinin çalışmasıyla kaçtığı araçta, olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. R.G.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.