13 yaşındaki kızın videosunu çekti! Marmaray'da evire çevire dövdüler

İstanbul'da Marmaray ve metroda iki kişi kadınların gizli gizli videolarını çekti. İddiaya gören 13 yaşındaki bir çocuğun da videosunu çektiler. Vatandaşlar iki kişiye böyle meydan dayağı attı.

En çok kullanılan metro güzergahlarından biri olan Bostancı'da hareketli dakikalar yaşandı. İki sapık iddiaya göre13 yaşındaki kızın videosunu çekti. Durumu fark eden vatandaşlarıadamın telefonunu alarak kontrol ettiklerinde kıza ait videolar buldu. Metronun kapıları açıldıktan sonra yaşanan arbede de adama yumruk atıldığı görüldü.

SAPIK KAÇTI

Yaşanan arbede sonrası şüpheliyi polise teslim etmek için yakaladılar ancak ellerinden kaçırdılar. Adamın kaçtığı anları çevredekiler cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 

Diğer olay ise dün saat 20.30 sıralarında Marmaray'ın Zeytinburnu istasyonunda yaşandı. İddiaya göre, karşısında oturan kadınların fotoğraflarını ve videolarını çektiği öne sürüler bir kişiye yolcular saldırmaya başladı. O anlar cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, Marmaray'da bulunan birçok yolcunun, kadınların videosunu çektiği iddia edilen kişiye saldırdığı görülüyor.