13 yıl önce sırra kadem basmıştı! Tuvalete düşen yüzük öyle bir yerde bulundu ki herkes şaşkına döndü

ABD’nin Minnesota eyaletinde Mary Strand isimli kadın, eşinin hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşürmüştü. O yüzük 13 yıl sonra kanalizasyonu tamir eden işçiler tarafından bulunduktan sonra Mary Strand’a teslim edildi.

13 yıl önce sırra kadem basmıştı! Tuvalete düşen yüzük öyle bir yerde bulundu ki herkes şaşkına döndü

Alınan bilgilere göre olay 2010 yılında yaşandı. Minnesota eyaletinde yaşayan Mary Strand’a eşi evliliklerinin 33’üncü yıldönümü olduğu için elmas bir yüzük hediye etti. Ancak Strand eşinin hediye ettiği yüzüğü tuvalete düşürdü.

YÜZÜĞÜ NE YAPSALAR BULAMADILAR

Strand elini uzatarak yüzüğü tutmaya çalışsa da başarılı olamamıştı. Yüzüğü çıkarmaya gelen eşi de tuvaleti yerinden sökmeye, dışarıdan tutup sallamaya, hatta tuvaletin deliğinden küçük bir kamera sarkıtmaya çalışsa da yüzüğü buladı.

13 YIL SONRA KANALİZASYON İŞÇİLERİ BULDU

Aradan tam 13 yıl sonra bir mucize yaşandı. Minnesota'nın Rogers bölgesinde bozulan bir makineyi tamir etmeye çalışan üç kanalizasyon işçisi bir elmas yüzük buldu. Daha sonra yüzüğün sahibinin bulunması için mahallenin sosyal medya hesabından bir yüzük bulunduğuna yönelik paylaşım yapıldı.

YÜZÜK SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Strand'ın kızı yüzüğün annesinin olduğunu fark edince iletişime geçerek yüzüğü teslim aldı. Söz konusu yüzük aradan 13 yıl geçmesinin ardından sahibine geri verilmiş oldu.

İKİ YÜZÜK DAHA KAYBETMİŞ

Öte yandan bu Strand'ın ilk defa pahalı bir yüzüğü kaybedişi değildi. Strand, Washington Post'a verdiği demece göre, iş arkadaşlarının Noel hediyesi olarak verdiği beş safir taşlı bir yüzüğü ve elmas yüzükten önce kullandığı nişan yüzüğünü de kaybetmişti.