13.6 milyon emekliyi ilgilendiriyor! Bir milat olacak! yılbaşı ikramiyesi gibi ödeme! 8 bin, 9 bin, 10 bin TL! Düğmeye basıldı

Emekliye promosyon ödemeleri yarışı git gide kızıştı. 2023 yılında promosyon ödemeleri için “Milat olacak” gözüyle bakılıyor.

13.6 milyon emekliyi ilgilendiriyor! Bir milat olacak! yılbaşı ikramiyesi gibi ödeme! 8 bin, 9 bin, 10 bin TL! Düğmeye basıldı

Öyleki 2023 yılında ödenecek olan promosyon ödemeleri 10 bin TL’nin üstüne çıkacak. Bazı bankalar emeklilere özel olarak 15 bin TL’ye kadar ödemeler yapılabileceği söylentisi de gelen kulis bilgileri arasında yerini aldı.

Bu zamana kadar bankalardan promosyon ödemesini almamış olanlar yılbaşındaki sürece kilitlenmiş durumda.

Emekliye yapılacak olan yılbaşı ikramiyesi kıvamındaki ödemeler için tarih de belli oldu. 8 bin, 9 bin ve 10 bin TL ödeme için düğmeye basıldı. 3 yıl taahhüt verip bankasını değiştiren veya bankasını bankasını seçen emekliye ödemeler anında aktif bir şekilde hesabına yatırılacak.

15 bin TL’ye kadar çıkaiblir

Son gelen bilgilere göre 10 bin TL’ye kadar çıkan promosyon ödemeleri 15 bin TL’ye kadar çıkacağı da gelen söylentiler arasında.

Herkes yılbaşında kilitlendi

Emekli promosyonlarını alanlar kadar henüz almayanlar ise yılbaşından sonraki sürece kilitlenmiş durumda.