Akaryakıtta 14 Temmuz'dan itibaren geçerli zam ve indirim bir arada! 14 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 14 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Benzine zam mı geldi? Rusya-Ukrayna savaşı brent petrolde dalgalanmalara sebep oldu. 14 Temmuz Perşembe akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Araç sahipleri güncel tabloyu merak etti. İşte, 14 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıtta 14 Temmuz'dan itibaren geçerli zam ve indirim bir arada! 14 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 14 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları...

Son dönemlerde yaşanan dolar ve brent petroldeki akılalmaz dalgalanmalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Araç sahibi vatandaşlar gelen zamların ardından güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzine zam mı geldi? Gündemden eksik olmayan indirim ve zam haberleri sürekli değişiklik gösteriyor. 

Araç sahipleri artık sabah uyandıklarında güncel akaryakıt fiyatlarına bakıyor. 13 Temmuz Çarşamba akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Son bir senede yapılan zamlar araç sahiplerini zora soktu. Dolar kurundaki artışa bağlı olarak brent petrol artışları beraberinde motorin ve benzinde yükselişe neden oluyor. 

Akaryakıtta 14 Temmuz'dan itibaren geçerli zam ve indirim bir arada! 14 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 14 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları... - Resim : 2BENZİNE 1,55 KURUŞ İNDİRİM!

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve brent petroldeki fiyat değişkenliği akaryakıt fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. Güne 107 dolar seviyesinde başlayan brent petrolün varil fiyatı yüzde 2,25 değer kaybederek 104 dolar seviyesine düştü. Bu durum da akaryakıtta yeni bir indirimin olabileceği yönünde gelişmelere sebep olmuştu. Brent petrol fiyatının 99 dolara kadar çekilmesiyle beraber benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk indirim geldi. 14 Temmuz Perşembe gününden itibaren indirim uygulanmaya başlayacak.

Akaryakıtta 14 Temmuz'dan itibaren geçerli zam ve indirim bir arada! 14 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 14 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları... - Resim : 3LPG'YE 30 KURUŞ ZAM!

2022 senesinde yapılan zam araç sahiplerinin korkulu rüyası oldu. LPG, mazot, motorin ve benzin fiyatları güncel rakamlar her geçen gün araştırılıyor. Benzine indirim gelirken LPG fiyatlarına indirim aksine zam geldi. 14 Temmuz Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına 30 kuruş zam yapıldı.

Akaryakıtta 14 Temmuz'dan itibaren geçerli zam ve indirim bir arada! 14 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte, 14 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları... - Resim : 4Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışla birlikte güncel rakamlar şu şekildedir. İşte, 14 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

14 TEMMUZ 2022 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da bir litre benzin fiyatı 23,66 TL

İstanbul'da bir litre motorin fiyatı 25,40 TL

İstanbul Anadolu yakasında bir litre LPG fiyatı 10,79 TL

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 11,03 TL oldu.