15 Kasım’a kadar bunu yapacaklara hediye para geliyor! İşte kampanyanın detayları…

Bankalar peş peşe kampanya haberleri duyurmaya devam ediyor. Yaptıkları kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren bankalar, birbirinden farklı yaş grubundan müşterilerine özel cazip çalışmalar düzenliyor. Bu kampanyalara bir yenisi de Ziraat Bankası’ndan geldi. Peki Ziraat Bankası kampanyası nedir? Ziraat Bankası kampanyası ne zamana kadar sürecek? Ziraat Bankası kampanyasına nasıl katılınır? Ziraat Bankası kampanyasından kimler faydalanabilir? İşte cevaplar...

15 Kasım’a kadar bunu yapacaklara hediye para geliyor! İşte kampanyanın detayları…

Bankaların peş peşe duyurduğu kampanya haberleriyle yüzü gülen vatandaşlar, bu kampanyalara büyük rağbet gösteriyor. Farklı yaş gruplarını kapsayan cazip duyurular yapan bankalar, kampanyalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Bu kampanyalara bir yenisi de Ziraat Bankası’ndan geldi. Peki Ziraat Bankası kampanyasından kimler faydalanabilir? Ziraat Bankası yeni kampanyası nedir? İşte o soruların cevabı...

Ziraat Bankası müşterilerini ilgilendiren bir kampanya haberi verdi. Banka, kampanyanın tüm detaylarını duyurdu. Buna göre Ziraat Bankası’nda Bankkart sahibi olan herkesin hesabına Bankkart lira yüklenecek. Bankanın açıklamasına göre, 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanya 15 Kasım’a kadar devam edecek.

Ziraat Bankası kampanya detayları ise şu şekilde:

Kampanya 1 Ekim – 15 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Ziraat Bankası kampanyası için Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekmektedir.

Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazında olmaktadır. Bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.
İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası ödemeleri ne zaman yapılacak?

Ziraat Bankası kampanya kapsamında ödenecek tutarlar, 21 Kasım 2022 tarihine kadar hesaplara yatırılacaktır.