1,5 milyonluk altın çaldı! Savunması polisleri bile şaşırttı

Adana'da son bir ayda 2 farklı evden yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde altın çalandı. İhbar üzerine incelemelerde bulunan polis 2 kadın şüpheli yakalandı. Emniyette ifadesi alınan şüphelilerden K.S., "Ben yapmadım" diyerek savunma yapması polisleri bile şaşırttı.

1,5 milyonluk altın çaldı! Savunması polisleri bile şaşırttı

İddiaya göre, Adana'da 2 Nisan günü Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Hürriyet Mahallesi'nde K.S. (27) ve D.K (17) adlı kişiler, G.A.'nın evine girdi. K.S., evdeki yatak odasında bulunan 13 adet cumhuriyet altını, 2 adet yarım altın, 1 adet çeyreklik bileklik, 1 adet kolye ve 2 adet yüzük çalıp kayıplara karıştı.

BİR AYDA 2 EV SOYDULAR

İki kadın hırsız bir ay sonra bu kez merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde C.P.'nin evine girdi. Şüpheliler evden 240 gram altın çalıp kaçtı.

İhbarların ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 1,5 milyon TL'lik vurgun yapan kadınları yakalamak için çalışma başlattı.

1,5 milyonluk altın çaldı! Savunması polisleri bile şaşırttı - Resim : 1

100 SAATLİK KAMERA KAYITLARI İZLENDİ

Yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamera görüntüsü izleyen polis, şüphelilerin saklandıkları ikameti belirledi. Yapılan operasyonla 2 şüpheliyi yakalandı.

Emniyette ifadesi alınan şüphelilerden K.S., "Ben yapmadım" diye savunma yaptı ancak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.