15 yaşında vahşice katledilmişti! Büşra'nın sevgilisinden yürek yakan video: Gözyaşları sel oldu! "Sonunu böyle beklemiyordum"

Gebze'de 7 Ekim tarihinde annesinin saplantılı aşkı tarafından vahşice katledilen 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ın sevgilisi yayınladığı videoyla herkesi duygulandırdı.

15 yaşında vahşice katledilmişti! Büşra'nın sevgilisinden yürek yakan video: Gözyaşları sel oldu! "Sonunu böyle beklemiyordum"

7 Ekim tarihinde sabah saatlerinde Gebze ilçesi Mustafapaşa Mahallesi 721 Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairenin bir odasında yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangını kontrol altına aldıktan sonra odaya giren ekipler, 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı cinayet bürosu dedektifleri çağrıldı. Yürütülen soruşturma çerçevesinde polis ekipleri, genç kızın annesi Aylin Çelik’e platonik olarak aşık olan Taner Yaylacı’yı gözaltına aldı.

Taner Yaylacı’nın eve geldiği, genç kız ile tartışma yaşadığı, ardından genç kızı canice öldürdüğü belirlendi. Zanlının, delilleri karartmak amacıyla odada yangın çıkardığı da öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O paylaşım yürek dağladı 

Gebze Atatürk Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi olan Büşra Kabataş'ın 17 yaşındaki sevgilisinin yayınladığı video izleyenleri duygulandırdı. Büşra ile geçirdiği anları bir videoda toplayan genç adamın o paylaşımına yorum yağdı. Kullanıcılar 'Sonunu böyle beklememiştim. Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah kahretsin ya!'' yorumlarında bulundu.