33 kişi 15 yaşındaki çocuğa tecavüz etti

Hindistan'da 15 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden erkek arkadaşları o anları kaydetti. O ve arkadaşları görüntüleri şantaj aracı kullanarak 33 kişi aylarca tecavüz etmeye devam etti. 28 kişiyi tutuklayan polis, beş kişiyi bulmak için çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

33 kişi 15 yaşındaki çocuğa tecavüz etti

Hindistan’da, 15 yaşındaki bir kız çocuğuna sekiz ay süreyle 33 kişi tarafından tecavüz edilmesinin ortaya çıkması üzerine soruşturma başlatan polis 28 kişiyi gözaltına aldı.

Hindistan basınında yer alan haberde, ismi açıklanmayan 15 yaşındaki kıza ilk olarak 29 Ocak’ta erkek arkadaşı tecavüz ettiiği anları kaydetti. O ve arkadaşları görüntüleri şantaj aracı olarak kullandı ve aylarca kızı kendileriyle birlikte olmaya zorladı.

Polis, sekiz aydır Mumbai kentinin farklı bölgelerinde birçok kez tecaüze uğrayan çocuğun sonunda çarşamba günü durumu kendilerine bildirerek şikayetçi olduğunu açıkladı. 33 kişinin hemen hepsini tanıdığını söyledi. 28 kişiyi tutuklayan polis, beş kişiyi bulmak için çalışmaların sürdüğünü duyurdu. Tutuklananların 16-23 yaş grubunda olduğu belirtildi.

Times of India, erkeklerin tutulduğu karakolun önünde öfkeli kalabalıkların toplandığını bildirdi.33 kişi 15 yaşındaki çocuğa tecavüz etti - Resim : 2

Açıklamaya göre aylarca susan çocuğun teyzesi onda bir değişiklik olduğunu, psikolojisinin bozulduğunu fark etti. Ne olduğunu sorunca çocuk teyzesine olup biteni anlattı, sonra da ailenin diğer fetleri öğrendi. Bir sosyal hizmetler görevlisine danıştılar ve sonunda polisi aradılar.

2012’de, Nirbhaya takma adıyla bilinen kadının otobüste toplu tecavüze uğraması ülkede ve dünyada infiale neden olmuş, basında geniş yer bulmuştu. Sonrasında daha ağır cezalar öngören yasalar çıkarılsa da kadına karşı şiddet ve tecavüz olaylarının önünü kesmeye yetmedi.33 kişi 15 yaşındaki çocuğa tecavüz etti - Resim : 3

Hindistan’daki Ulusal Sabıka Kayıt Bürosu’nun verilerine göre 2020 yılında 28 bin 46 tecavüz olayı kaydedildi. Bu, neredeyse günde 77 kez tecavüz suçu işlendiği anlamına geliyor.33 kişi 15 yaşındaki çocuğa tecavüz etti - Resim : 4

Kaynak:Diken