Dehşete düşüren detaylar

15 yaşındaki kız, 20 yaşındaki sapık tarafından kaçırılıp 11 hafta boyunca uyuşturucu verilerek cinsel istismara uğradıktan polisin yaptığı operasyonla kurtarıldı.

Dehşete düşüren detaylar

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinde bulunan Houston'da yaşanan olayda 20 yaşındaki Trevion Shields, adı açıklanmayan 15 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırdı.

Esir tutulduğu süre boyunca sürekli olarak uyuşturucu verilen ve cinsel istismara uğrayan kız, polis tarafından kurtarıldı. Koruma ve tedavi altına alınan kızın durumunun iyi olduğu açıklandı.

Küçük kız Ağustos ayının sonlarında Westheimer Yolu'nda kayboldu. Bir tanık polise Shields'in kızı zorla götürdüğünü söyledi. Polis bu bilgilerin ardından Shields'i incelemeye başladı.

Kaçmak için fırsatı olduğunu ancak Shields'in kendisini ve ailesini öldürmekle tehdit ettiğini ifade eden genç kız, Shields'in telefonunu evde unutmasının ardından polise haber verdi.

Polis önce kızı kurtardı, ardından da Shields'i kıskıvrak yakaladı. Özgürlükten yoksun bırakma, zorla alıkoyma ve cinsel saldırı suçları ile itham edilen Shields, tutuklanarak cezaevine konuldu.