15 yıldır program yapan Müge Anlı: "Böylesi ilk kez yaşandı"

Müge Anlı'da çok ilginç bir olay yaşandı. 15 yıldır program yapan ünlü gazeteci "Böylesi ilk kez yaşandı" sözleriyle dikkat çekti.

15 yıldır program yapan Müge Anlı: "Böylesi ilk kez yaşandı"

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Annesini aramak için Müge Anlı'ya başvuran kadının annesi Gülseren Hanım bulundu. Dolandırıldığına bir türlü ikna olmayan kadın için Müge Anlı "Çok dolandırıcılık konusu işledim ama ilk kez birisi 'ben dolandırılmadım' diyor. Bu da bir ilk oldu" dedi.

Dolandırıldığına bir türlü ikna olmadı

Gülseren Çetin isimli kadın, Almanya'daki ailesini bırakıp Türkiye'deki mal varlıklarını kendini hoca olarak tanıtan Mehmet isimli adama sattı. Canlı yayında Gülseren isimli kadının kızı Yasemin Hanım, Mehmet isimli adamın dolandırıcı olduğunu, annesinin onun tesiri altında kaldığını tam 20 milyon senet imzaladığını söyledi.

15 yıldır program yapan Müge Anlı: "Böylesi ilk kez yaşandı" - Resim : 1

Böylesi ilk kez görüldü

Gülseren Çetin'e defalarca soru sorulmasına rağmen, kesinlikle konuyla ilgili açıklama yapmadı. Eşinden şiddet gördüğünü bu nedenle Almanya'dan Türkiye'ye gelip mal varlıklarını sattığını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapmayınca Müge Anlı, "Böylesi ilk kez oldu" dedi.