1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı! Yunan basını duyurdu! Fatih Terim’in maaşı ortaya çıktı!

Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim’in maaşı ortaya çıktı. Yunan basınına göre Terim, 1 milyon euro maaş alacak. Atina'ya gitmeden önce kısa bir açıklama yapan Terim, "Hepinizi seviyorum. Söyleyecek çok şeyimiz olacak elbet ama şimdi değil” dedi.

1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı! Yunan basını duyurdu! Fatih Terim’in maaşı ortaya çıktı!

Son olarak Galatasaray’da görev yapan teknik direktör Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik direktörün Yunan ekibine gidişi gündem olurken ne kadar maaş alacağı da merak edilen konular arasında yer almıştı.

Yunan basınından konuyla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Panathinaikos’un eski teknik direktörü Ivan Jovanovic'in bonuslar hariç olmak üzere 900 bin euro ücret kazandığı belirtilen haberde söz konusu ücretin Panathinaikos'un son 10 yılda bir teknik adama verdiği en yüksek maaş olduğu vurgulanmıştı.

1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı! Yunan basını duyurdu! Fatih Terim’in maaşı ortaya çıktı! - Resim : 1

FATİH TERİM'İN MAAŞI

Buna göre Terim'in de bonuslar hariç yaklaşık 1 milyon euro (32.5 milyon TL) alacağı öne sürülüyor.

TERİM’DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Atina’ya giden Fatih Terim, kısa bir açıklama yaparak, "Hepinizi seviyorum. Söyleyecek çok şeyimiz olacak elbet ama şimdi değil” dedi.

PANATHINAIKOS’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nde 15 haftada 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucu lider PAOK'un 1 puan gerisinde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Fatih Terim, daha önce yurt dışında İtalya Serie A'da Fiorentina ve Milan'ı çalıştırmıştı.