8 yaşındaki kız hayatını kaybetti

8 yaşındaki küçük çocuk, 16 akrabasının defalarca tecavüzüne uğradıktan sonra korkunç şekilde hayatını kaybetti. Son anda hastaneye kaldırılan küçük kız yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybetti.

8 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Hindistan'ın Chennai kentinde yaşanan korkunç olayda 8 yaşındaki bir kız çocuğu dehşete düşüren bir olayın ardından hayatını kaybetti. Anne ve babasının mide ağrısı şikayetlerinden dolayı hastaneye götürdüğü küçük kız, yaşadıklarının anlaşılmasının ardından yoğun bakıma alındı.

Küçük kızın üvey babası 16 akrabasından şikayetçi oldu. Polis 16 kişiyi gözaltına aldı. Resmi ölüm raporu henüz çıkmayan küçük kızın adli tıp incelemesinden sonra kesin ölüm nedeninin belli olacağı belirtildi.

Küçük kızın annesi, yavrusunun büyüyünce polis olmak istediğini ifade ederek sevgi dolu bir çocuk olduğunu söyledi. Küçük çocuğun korkunç ölümü, sık sık tecavüzlerin yaşandığı ülkede infiale neden olurken, siyasetçiler konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

2018 yılında hükümet, iki yüksek profilli davada 8 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden 16 yaşındaki bir çocuk için ölüm cezası vermişti. Hindistan'daki araştırmalara göre 4 tecavüz kurbanından 1'i çocuk.