17 yaşındaki Elif kayıplara karıştı! İşe gitmek için çıktı, bir daha dönmedi!

Kastamonu/Tosya'da yaşayan Elif Kocadere (17). 7 Eylül günü ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Polise kayıp başvurusunda bulunan endişeli aile, kızlarının bir an öne bulunmasını istiyor.

17 yaşındaki Elif kayıplara karıştı! İşe gitmek için çıktı, bir daha dönmedi!

Ailesi ile birlikte Tosya ilçesinde yaşayan Elif Kocadere'den (17), 7 Eylül Perşembe günü işe gitmek için evden ayrılmasının ardından daha haber alınamadı. Endişelenen ailesinin durumu polise bildirmesi üzere 17 yaşındaki genç kızı bulmak için başlatılan arama çalışma çalışmaları devam ediyor. Anne, Aynur Kocadere, her gün kapısının önüne oturarak kızından güzel bir haer gelmesini umut ediyor.

17 yaşındaki Elif kayıplara karıştı! İşe gitmek için çıktı, bir daha dönmedi! - Resim : 1

" 5 GÜN ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞTI"

Kızı için kaygılanan Kocadere, "Kızım 1 ay önce 'Anne ben çalışmak istiyorum, ekmeğimi elime almak istiyorum' dedi. Biz de ilçede bir markete satış elemanı olarak yerleştirdik. İşe başlayalı daha beş gün olmuştu. Kızımın hiçbir sorunu yoktu. İşe başladığından 5 gün sonra aniden kayboldu. Kızımın gidebileceği her yere baktık, arkadaşlarını aradık, arayıp sorabileceğimiz nere varsa aradık, ancak kızımdan bir haber alamadık. Cep telefonu da kapalı, bunun üzerine polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulunduk. Kızımızı gören ya da yerini bilenlerden Allah rızası için yardımlarını bekliyoruz" dedi.