18 golle Süper Lig’i sallamıştı! Yıldız futbolcu için transfer teklifi yağıyor! "6, 9 milyon euro teklif edildi, yönetim 15 istiyor"

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, bu sezon ligde 18 gol atarak yıldızlaşan Arnavut golcü Rey Manaj’a transfer teklifleri geldiğini ifade etti. Uygun, “Rey Manaj'ı isteyen takımlar var. Fransa'dan ve İtalya'dan 6 milyon avro, Katar'dan 9 milyon avroluk teklifler geldi. Başkanımız ve yönetimimiz 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi” diye konuştu.

18 golle Süper Lig’i sallamıştı! Yıldız futbolcu için transfer teklifi yağıyor! "6, 9 milyon euro teklif edildi, yönetim 15 istiyor"

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu sona erdi. Sivasspor sezonu 7.sırada tamamlarken golcü futbolcu Rey Manaj gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Sivasspor'un gol yollarındaki en önemli silahı olan Rey Manaj, bu sezon forma giydiği 33 Süper Lig maçında 18 gole imza attı. Arnavut futbolcu, 3 Türkiye Kupası karşılaşmasında da 4 kez ağları havalandırdı.

18 golle Süper Lig’i sallamıştı! Yıldız futbolcu için transfer teklifi yağıyor! "6, 9 milyon euro teklif edildi, yönetim 15 istiyor" - Resim : 1

MANAJ’A TRANSFER TEKLİFLERİ VAR

Golcü futbolcu transferin de gözdesi oldu. Bu konuda Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun açıklamalarda bulundu. Rey Manaj için transfer tekliflerinin olduğunu vurgulayan Uygun, "Rey Manaj'ı isteyen takımlar var. Fransa'dan ve İtalya'dan 6 milyon avro, Katar'dan 9 milyon avroluk teklifler geldi. Başkanımız ve yönetimimiz 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi. Ama ne olur, ne biter bunu bilmiyorum" dedi.

18 golle Süper Lig’i sallamıştı! Yıldız futbolcu için transfer teklifi yağıyor! "6, 9 milyon euro teklif edildi, yönetim 15 istiyor" - Resim : 2

“REY MANAJ’IN GİDİŞİNE GÖRE PLANLAMA YAPABİLİRİZ”

Kırmızı-beyazlı ekipte yeni sezon kadro planlamasını Rey Manaj'ın durumuna göre belirleyeceklerini dile getiren Uygun, "Rey Manaj'ın gidişine göre de bir takım planlaması yapabiliriz. Ekonomik olarak çok rahatlayabileceğimiz bir sürece gireceğiz. O gitmemiş gibi de bir planlama yapıyoruz." diye konuştu.

18 golle Süper Lig’i sallamıştı! Yıldız futbolcu için transfer teklifi yağıyor! "6, 9 milyon euro teklif edildi, yönetim 15 istiyor" - Resim : 3

İSTANBUL’DAN BİR TAKIM ALMAK İSTEDİ

Rey Manaj'a Türkiye'den de teklifler olduğunu aktaran Bülent Uygun, şunları kaydetti:

"Resmi olarak teklif gelmedikten sonra onların isimlerini vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Büyük takımlarımızdan ikinin almak istediğini söyleyebilirim. Yine İstanbul'dan bir takımın da almak istediğini söylediler. Sonucunda yönetim kurulumuz karar verecek. Ekonomik anlamda gereken olursa ona göre kararı verir ve sonrasına bakarız."

SİVASSPOR’A VEDA ETTİ

Golcü oyuncu sosyal medya hesabından Sivasspor formalı fotoğrafını paylaşarak camiaya veda etti. Manaj, “Seni seviyorum Sivas, her zaman kalbimde olacaksın, her şey için teşekkür ederim” notunu ekledi. Manaj’ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.