18 kilo altınım var demişti! Zeynep Bastık'ın doğum gününde kazandığı parayı açıkladı! "Sosyete aynısını istiyor"

Zeynep Bastık doğum günü partisine Kobra Murat’ı davet etti. Birlikte dans ettikleri görünler sosyal medyada gündem olmuştu. Bir programa katılan Kobra Murat partiden kazandığı ücreti açıkladı.

18 kilo altınım var demişti! Zeynep Bastık'ın doğum gününde kazandığı parayı açıkladı! "Sosyete aynısını istiyor"

Gösterişli hayatıyla ve altına yaptığı yatırımla bilinen Kobra Murat, giyim tarzı ve sempatik halleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

"18 KİLO ALTINIM VAR"

Asıl adı Murat Divandiler olan şarkıcı katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylemişti. Kobra Murat sonrasında ise, "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" demişti.

KAZANDIĞI ÜCRETİ AÇIKLADI

Paylaşımlarıyla ve açıklamlarıyla gündemden düşmeyen Kobra Murat, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu.Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri açıklayan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Zeynep Bastık’ın doğum gününden kazandığı ücreti açıkladı.

18 kilo altınım var demişti! Zeynep Bastık'ın doğum gününde kazandığı parayı açıkladı! "Sosyete aynısını istiyor" - Resim : 1

"TAKILARIM SAHTE"

Taktığı takıların sahte olduğunu söyleyen Kobra Murat "Ben de olan bütün altınlar orijinal değil, eşim ve çocuğumda olanlar orijinal" dedi.

18 kilo altınım var demişti! Zeynep Bastık'ın doğum gününde kazandığı parayı açıkladı! "Sosyete aynısını istiyor" - Resim : 2

"80 BİN LİRA VERDİLER"

Zeynep Bastık'ın doğum günü partisine katılan Kobra Murat çok güzel ağırlandığını belirtti. Kobra Murat, partiden kazandığı ücreti ise şöyle açıkladı:

"Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Ben normalin iki katı, üç katı para istedim. Bulgaristan'dan geldim aşırı yorgundum. Parti için bana 80 bin lira para verdiler. Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim.

18 kilo altınım var demişti! Zeynep Bastık'ın doğum gününde kazandığı parayı açıkladı! "Sosyete aynısını istiyor" - Resim : 3

"BU PARTİ İŞ KAPISI AÇTI"

Murat, "Ben işlere genelde 20 bin- 30 bin- 40 bin liraya gidiyorum. Bu parti bana iş kapısı açtı. Bunu gören sosyete aynısını istiyor. 'Zeynep Bastık gibi benim yeğenimin de doğum gününü kutlar mısın' diyorlar. "