18 yaşından küçük sürücü polis kulübesine girdi. Nöbetçi polis memuru kazadan dakikalar ile kurtuldu

İstanbul/Bakırköy'de dün gece 18 yaşından küçük olduğu tespit edilen bir sürücü, polis merkezi önündeki nöbetçi polis kulübesine çarptı. Yaralının olmadığı kazada, nöbetçi polis şans eseri kurtuldu.

18 yaşından küçük sürücü polis kulübesine girdi. Nöbetçi polis memuru kazadan dakikalar ile kurtuldu

Dün akşam saat 23.30 sularında Ataköy'de meydana gelen olayda, 18 yaşından küçük olduğu belirlenen P.Y., arkadaşları ile gezmek için arabaya bindi. Park halindeki aracı otoparktan çıkarıp yola doğru yöneldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybeden P.Y., karşı kaldırımdaki polis karakolunun nöbetçi kulübesine çarptı.

POLİS MEMURU KIL PAYI KURTULDU

ÇOCUK SÜRÜCÜ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ölü veya yaralaının bulunmadığı kazada, 18 yaşındanküçük sürücü Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nde gerçekleştirilen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"KAZA BİR ANDA OLDU, SÜRÜCÜ HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ"

Kaza esnasında olay yerinin civarında bulunan görü tanığı Yaşar Ertuğrul, yaşanan olayı,  "Direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ondan sonra direkt buraya girdi. Bir anda oldu zaten. Saniyelik bir iş. Park halindeki arabayı çalıştırmışlar. Ondan sonra yola çıkacakları zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip direkt kulübeye giriyor araba. O anda arkadaş lavaboya gitmişti. Kulübede değildi. Burası polis kulübesi. Zaten olay şans eseri O lavaboya gittiğinde gerçekleşti. Başka bir şey yok şükürler olsun” sözleriyle anlattı.