19 tane koyunu patır patır öldü. Yaşlı adam korkunç bir şey yaptı. Görenler hüngür hüngür ağladı

Şanlıurfa'dan yürekleri parçalayan bir haber geldi. 19 tane koyunu patır patır arkaya ölen adamın yaptığı hareket herkesi üzdü. Yaşlı adama yardım edilmesi istendi.

19 tane koyunu patır patır öldü. Yaşlı adam korkunç bir şey yaptı. Görenler hüngür hüngür ağladı

Haliliye'ye bağlı kırsal Gülveren Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Ahmet Kurt'a ait koyunlar, yaklaşık 15 gün önce henüz bilinmeyen nedenle ölmeye başladı. Hayvanlarının öldüğünü gören Kurt, nedenini öğrenmek için Haliliye İlçe Tarım Müdürlüğüne giderek yetkililerden yardım istedi. Yetkililer, kırsal mahalleye giderek ölen hayvanlardan numune aldı. Alınan numune incelenmek üzere Adana Hayvan Hastalıkları Hastanesine gönderildi.

15 GÜNDE 19 KOYUNU ÖLDÜ 

Hayvanlarının ölümünü durduramayan Kurt, telef olan bir koyunu Haliliye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önüne attı. Elinde benzin ve bıçakla yetkililere tepki gösteren Kurt, bir süre olay yerine giden polis ekiplerine direndi. Sesini duyurmak için elindeki benzinle kendini yakmaya çalışan Kurt, sesini duyurmak için başka çaresinin kalmadığını söyledi. Kurt, daha sonra polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü.

19 tane koyunu patır patır öldü. Yaşlı adam korkunç bir şey yaptı. Görenler hüngür hüngür ağladı - Resim : 1

Hayvanları öldüğü için duruma tepki gösterdiğini aktaran çiftçi Ahmet Kurt, “Hayvanlarım ölüyordu. 19 hayvanım öldü. Çare bulamadıkları için bende buraya geldim, çare aramaya geldim” dedi.