Sevgilisinin bebeğini silahla vurdu!

18 yaşındaki genç annenin 1 aylık oğlu, 19 yaşındaki sevgilisi tarafından silahla vuruldu. Anneye acı haberi veren doktorlar, beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı.

Sevgilisinin bebeğini silahla vurdu!

Amerika'nın Teksas eyaletine bağlı San Antonio kentinde yaşanan olay yürek parçaladı. 18 yaşındaki Daisy Delacruz'un 1 aylık oğlu Armani Cazares, Delacruz'un 19 yaşındaki sevgilisi Lance Tello Jr. tarafından silahla vuruldu.

Bir haftadır yoğun bakımda yaşama tutunma mücadelesi veren küçük Armani'nin aldığı kurşun yarası nedeniyle ciğerlerinde ve beyninde büyük hasarlar oluştuğunu ifade eden doktorlar, minik yavrunun kurtulma şansının olmadığını ve beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı.

Her şey çok güzel başlamıştı

Daisy Delacruz eski sevgilisinden hamile kalmıştı. Genç kadın, bebeğini dünyaya getirmekte kararlıydı. Bunun için hayatını devam ettirdiği sırada oğlu karnında henüz 4 aylıkken Lance Tello Jr. ile tanıştı.

Bebeğin biyolojik babası olmamasına karşın ona çok iyi bakacağını ifade eden Lance Tello Jr.'a güvenen Daisy, genç adamla birlikte olmaya başladı. Çift, normal geçen bir hamilelik sürecinin ardından Armani ismini verdikleri bebeği kucaklarına aldı.

"Bu bir kabus"

"Oğlum buradaydı ama şimdi değil" diyen Daisy, doktorların kendisine acı gerçeği söylediğini ifade ederek yaşananları anlattı:

Onu çok sevdim. Beni ve oğlumu sevdiğini düşündüm. Başlarda normaldi ancak sonra farklı birine dönüştü. Olay günü evdeydik. Bebeğimle odadaydık. Odaya girdi ve aynaya baktı. Yatakların arasında silah aradığını gördüm. Yüzünde hiçbir ifade yoktu, sadece kötü şekilde bakıyordu.

Önce bana sonra bebeğime baktı. "Bebeğimi vurmayacaksın" dedi. Onu engellemeye çalıştım ama beni itekledi. Döndüğümde kulağımı sağır eden bir ses duydum. Oğlum yerdeydi ve kan akıyordu.

Lance Tello Jr., olayın ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. Daisy ise beyin ölümü gerçekleşen oğlu için umutla beklemeye devam ediyor.