Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı!

1980'li ve 90'lı yılların en gözde modellerinden biri olan Paulina Porizkova bir süredir Instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Porizkova bu kez, hüngür hüngür ve arada sesini yükselterek ağlarken çektiği bir videosunu paylaştı.

Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı!

Milyonlarca kişinin genellikle hayatlarının en mutlu ve en güzel göründükleri anlarını paylaştığı Instagram'ın bu anlamdaki en "aykırı" kullanıcılarından biri yine takipçilerine "gerçek yüzünü" gösterdi.

Instagram'ın ağlayan kadını

Kendisinin kim olduğunu, bir zamanlar sahip olduğu şöhreti tam olarak bilmeyen genç kuşakların bile "Instagram"da ağlayan kadın" olarak tanıdığı ünlü bu kez kelimenin tam anlamıyla hüngür hüngür ve arada sesini yükselterek ağlarken çektiği bir videosunu paylaştı.

Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı! - Resim : 1

Doğal hallerini de paylaşıyor

1980'li ve 90'lı yılların en gözde modellerinden biri olan Paulina Porizkova bir süredir Instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Makyajsız saçı başı darmadnağın haliyle, bir yandan yalnızlığına gözyaşı döküp bir yandan mutfakta Yemek pişirirken, kimi zaman bahçesinde dans ederken kimi zaman da katıldığı çekimlerin kamera arkasında en bakımlı haliyle çektiği fotoğraf ve videolarını sosyal medya sayfasında paylaşan 56 yaşındaki Porizkova yine takipçilerini etkileyen görüntülerine yer verdi.

Takipçileri yorum yağdırdı

1984 yılında ünlü Sports Illustrated dergisine kapak pozu veren ilk Orta Avrupalı model olarak tarihe geçen Porizkova, hüngür hüngür ağlarken çektiği uzun bir videoyu Instagram hesabında paylaştı. Çek model, bu paylaşımla birlikte uzun bir mesaj da kaleme aldı. Akıttığı yaşların "eski kendisini" tıpkı bir yangın gibi yakıp yok ettiğini ve böylece yenilenmeye hazır olduğunu ifade etti. Parizkova'nın bu ilginç paylaşımına ünlü ya da ünsüz takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Birçoğu o ağlarken yanında olup ona sarılmak istediğini belirtti. Bazıları da onun bu kırılganlığını "insanları sevme gücünün yoğunluğuna" bağladı.

Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı! - Resim : 2

"Yalnızlık duygusundan ilk kez bu kadar etkilendim"

İlginç bir hayat hikayesine sahip olan Paulina Porizkova, araları kötü olsa da beraber yaşadıkları evde hayata veda eden eski eşi The Cars grubunun solisti Ric Ocasek'in, 15 Eylül'deki ikinci ölüm yıl dönümü başta olmak üzere hayatında birçok şeyin kötü hissetmesine neden olduğunu belirtti mesajında. "Bu hafta benim için gerçekten ama gerçekten zor bir haftaydı" diye başladığı satırlarında eski eşinin ölüm yıl dönümü, iki çocuğunun 'yuvadan uçup' kendi hayatlarına gitmesinin kendisinde yarattığı yalnızlık duygusundan ilk kez bu kadar etkilendiğini anlattı. Porizkova, düşündüğü kadar sevilmediğini öğrenmiş olmanın da bu kadar gözyaşı dökmesine yol açan nedenler arasında olduğunu ekledi.

Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı! - Resim : 3

"Böyle değilmiş gibi yapmayacağım"

"Böyle değilmiş gibi numara yapmayacağım" yazan Porizkova "Keder kalp kırıklığı ve 15 yaşımdan beri ilk kez yalnızlık duygusu içinde kalmak beni bunalttı" diyerek sürdürdü satırlarını. Birçok kişinin kendisine "bu kadar incinmişken neden ve nasıl böyle videolar çektiği" hakkında sorular sorduğunu da belirtti Porizkova. "Bu güzel bir soru" diyerek anlatmayı sürdürdü. Kamerayı ayarlayıp çekime hazırlamanın, duygu dalgasını böldüğünü anlatan Porizkova "Bu sabah bu videoyu çektim. Çok canım yanıyordu ve bütün günü ağlayarak geçirdim. Dolayısıyla kamerayı hazırlamak sorun olmadı" yazarak bu durumu da anlattı.

Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı! - Resim : 4

"Gözyaşlarım bir yangın gibi"

Bu yaptığının bir tür aptallık ya da cesaret gösterisi olabileceğini de belirten Paulina Porizkova satırlarını şöyle sürdürdü:

"Bütün sevdiklerim beni "asla ağlamayan kadın" olarak bilirdi. Asla! Sadece gizli yerlerde ve gölgelerde ağlardım. Kendimi bu kadar kırılgan bir şekilde size göstermek belki de tüm ABD'ye kendi çıplak ve uygunsuz bir fotoğrafınızı göstermek gibi. Bu en kırılgan olduğum andaki benim. Bu benim en çıplak halim. " Gözyaşlarının bir yangın olduğunu da belirttiği mesajını şu satırlarla bitirdi Porizkova "Biliyorum ki bu yangın eski beni sonsuza kadar yakıp yok ediyor. Ve yeni ben ortaya çıkmaya hazır."

Ünlü model Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladığı videosunu Instagram'dan paylaştı! - Resim : 5