1.Lig ekibinden görülmemiş istatistik! Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, City, Barcelona ve Real Madrid! Dünyada rakipleri yok!

Trendyol 1.Lig ekibi Erzurumspor, görülmemiş bir istatistiği imza attı. Mavi-beyazlılar, 2024 yılı içerisinde çıktıkları 6 maçta gol yemedi. Erzurumspor, bu istatistikle Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra dünya devleri Barcelona, Real Madrid ve Manchester City'nin önünde yer aldı.

1.Lig ekibinden görülmemiş istatistik! Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, City, Barcelona ve Real Madrid! Dünyada rakipleri yok!

Trendyol 1.Lig ekibi Erzurumspor, 2024 yılına iyi başladı. Mavi-beyazlı takım, 2024 yılı içerisinde çıktığı 6 maçta kalesini gole kapattı. Teknik direktör Hakan Kutlu’nun öğrencileri çıktıkları 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Bu süreçte Erzurumspor, 6 gol atma başarısı gösterdi.

1.Lig ekibinden görülmemiş istatistik! Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, City, Barcelona ve Real Madrid! Dünyada rakipleri yok! - Resim : 1

DEV TAKIMLARIN ÖNÜNDE

Erzurumspor, bu istatistikle Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra dünya devleri Barcelona, Real Madrid ve Manchester City, 1.Lig ekibine rakip bile olamadı.

1.Lig ekibinden görülmemiş istatistik! Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, City, Barcelona ve Real Madrid! Dünyada rakipleri yok! - Resim : 2

ERZURUMSPOR'UN 2024 YILINDA ÇIKTIĞI MAÇLARDA ALDIĞI SONUÇLAR

Bandırmaspor 0-0 Erzurumspor

Erzurumspor 1 – 0 Bodrum FK

Manisa FK 0 – 2 Erzurumspor

Erzurumspor 2 - 0  Şanlıurfaspor

Altay 0 – 0 Erzurumspor

Erzurumspor 1 – 0 Adanaspor

1.Lig ekibinden görülmemiş istatistik! Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray, City, Barcelona ve Real Madrid! Dünyada rakipleri yok! - Resim : 3

"BİZDEN BAŞKA GOL YEMEYEN TAKIM VAR MI?"

Erzurumspor Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “2024 yılında tüm liglerde bizden başka gol yemeyen takım var mı? Opta Can” ifadeleri kullanıldı.

 ERZURUMSPOR'UN DÜNYADA RAKİBİ YOK

Opta bu konudaki paylaşımı alıntılayarak yanıt verdi. Erzurumspor'un 22 lig ve 358 takım arasında gol yemeyen tek takım olduğu belirtildi. Opta'nın paylaşımında, " 0 - 2024 takvim senesinde Avrupa'nın 10 büyük ligi, Süper Lig ve bir alt liglerinde (toplam 22 lig) en az iki maça çıkan 358 takım arasında gol yemeyen tek ekip Erzurumspor FK. Arz" ifadelerine yer verildi.