2 aylık bebeği asitle yakmıştı! Ardından kıskançlık krizi çıktı! Diğer detaylar daha da korkunç

2 aylık bebeği asitle yakan cani kadının ifadeleri kan dondurdu. Meğer bu korkunç olayın perde arkasında kıskançlık krizi varmış. Diğer detaylar da tüyler ürpertecek cinsten.

2 aylık bebeği asitle yakmıştı! Ardından kıskançlık krizi çıktı! Diğer detaylar daha da korkunç

Denizli'de meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Bir çocuk annesi Kerzi Yılmaz (40), bir süre önce evi terk eden eşi Gökhan Yılmaz'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Özbekistan uyruklu S.G.'nin evine gitti. S.G. ile kavga eden Kerzi Yılmaz, iddiaya göre, yanında getirdiği asitli sıvıyı, S.G. ile Gökhan Yılmaz'ın birlikteliğinden olan 2 aylık bebekleri Hamdi Y.'nin üzerine döktü. İşte olayla ilgili kan donduran diğer detaylar...

BEBEĞİN DURUMU AĞIR

Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan tedavisi devam eden bebeğin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

Polis, olayın ardından kaçan Kerzi Yılmaz'ı, Fatih Mahallesi'ndeki evinde yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Yılmaz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

"BAŞKA KADINDAN BEBEK SAHİBİ OLMASINI HAZMEDEMEDİM"

Kerzi Yılmaz'ın 2 çocuğunun babası olan eşi Gökhan Yılmaz'ın başka kadından bebek sahibi olmasını hazmedemediğini söylediği öğrenildi.

BEBEĞİN ANNESİNE DE BİBER GAZI SIKMIŞ

Kerzi Yılmaz'ın tanınmamak için kara çarşaf giydiği, ardından apartmana girip, kendini gizleyerek kapıyı açan S.G.'nin yüzüne biber gazı sıktıktan sonra bebeğe asitli sıvı attığı belirlendi.