Ünlü rapçi Slim 400 silahlı saldırıda yaşamını yitirdi

Slim 400 adı ile bilinen ünlü rapçi Vincent Cohran uğradığı silahlı saldırı sonucu 33 yaşında yaşamını yitirdi. Slim 400, daha öncede silahlı saldırıya uğramış büyük çabalar sonrası yaşama döndürülmüştü.

Ünlü rapçi Slim 400 silahlı saldırıda yaşamını yitirdi

Nothing But Bloods, Piru gibi şarkılarla dinleyicisinin gönlünde taht kuran ünlü rap müzik şarkıcısı Slim 400 yaşamını yitirdi.

Polis ünlü rapçi Slim 400'ün neden öldürüldüğünü ve cinayeti kaç kişinin işlediğine dair bir bilgi vermedi. 

YG & Sad Boy Loko ile beraber çıkardıkları 'Bruisin' isimli parçayla daha geniş kitlelere ulaşan şarkıcı, dün silahlı saldırıya uğradı.

2 yıl önce mutlak ölümden döndü

Slim 400, Compton'dayken yine silahlı saldırıya uğramış, defalarca vurulmuştu. 

İyileştikten sonra basına açıklama yapan Slim 400, 'Tanrının beni aldığını ve bunu durduramacakmışım gibi hissetmiştim. Her şeyin bittiğini düşünerek yere düştüm" demişti. Slim 400,  'o anda ailem dışarı çıktı, beni yaşattı, benimle konuştu, onlar hala ateş ederken beni evin içine sürüklediler' diyerek yaşadığı dehşeti anlatmıştı.

Slim 400 kimdir? 

Vincent Cohran 21 Haziran 1988'te Almanya'da dünyaya geldi. Kendisine Slim 400 adını veren Vincent Cohran kısa sürede Rap müzikte en iyiler arasına girdi. Sevilen birçok parçaya imza adan Vincent Cohran,  uğradığı ikinci silahlı saldırının yapıldığı 8 Aralık'ta Inglewood'a yaşamını yitirdi.